Umrl je eden najbolj znanih slovenskih gostincev: Družina slavi njegovo borbenost, pogum in željo do življenja

D.Ži
06.03.2024 11:34

V torek so k poslednjemu počitku položili člana ene naših najbolj znanih gostinskih družin. Užaloščeni bližnji obljubljajo, da bodo ponosno nadaljevali njegovo pot.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V 67. letu starosti je umrl znani gostinec Jože Repovž iz Šentjanža na Dolenjskem, žalostno novico je preko Facebooka sporočila njegova družina. Njihove besede so več kot ganljive, polne spoštovanja, ljubezni, pa tudi bolečine ob slovesu. 

"Oči! Tvoja izjemna borbenost, pogum in želja do življenja nam bo za vedno navdih na nadaljnji poti. Čeprav nam je v teh trenutkih težko, se veselimo življenja in prihodnosti, saj si nam s svojimi vrednotami pokazal, katere stvari so pomembne. Ustvaril si družino, ki trdno stoji skupaj in bo ponosno nadaljevala tvojo začrtano pot. Hvala za vse," so zapisali na uradnem Facebook profilu gostilne Repovž, ki velja za eno najbolj cenjenih slovenskih gostiln.

Huda bitka: Eden najbolj znanih slovenskih muzikantov zbolel za rakom, zaokrožile so govorice, da so mu šteti dnevi

Dodali so še zbirko fotografij, spominov, nekatere so nastale tudi na znamenitem vrtu, za katerega je Repovž tako predano skrbel. Družina je gostinstvu povsem predana, žena Meta ustvarja v kuhinji, direktor podjetja pa je Grega Repovž. 

Pogreb Jožeta Repovža je potekal v torek, na pokopališču Šentjanž na Dolenjskem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta