Umrla je igralka Neda Arnerić

A.L.
10.01.2020 23:02

Mediji so o njenih zdravstvenih težavah poročali že pred štirimi leti, ko je padla s terase stanovanja in se pri tem hudo poškodovala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo, da je umrla 66-letna igralka Neda Arnerić, ki je veljala za legendo srbskega in jugoslovanskega filma. Novico o smrti je javnosti sporočil njen brat Predrag Arnerić, ki je igralko tudi našel. Želel jo je obiskati na domu, a pri tem naletel na zaklenjena vrata, zato je za pomoč prosil ključavničarja. Skupaj sta uspela odkleniti stanovanje, tam pa našla mrtvo igralko.
{embed_youtube}https://youtu.be/rHLveqNNJvc{/embed_youtube}
Neda Arnerić ima za sabo bogato igralsko kariero, zaigrala je v več kot 110 filmskih in televizijskih vlogah, nastopala je tudi v gledališču. Gledalci si jo bodo zapomnili po filmih Kdo neki tam poje (Ko to tamo peva), Užička republika, Odpisani (Otpisani) in drugih. Leta 2010 je za številne uspehe v igralski karieri prejela nagrado Pavle Vuisić za življenjsko delo in doprinos k razvoju domačega filma. 
{twitter}https://twitter.com/JelenaRadovi1/status/1215753114931859456{/twitter}
Rojena je bila leta 1953 v Knjaževcu, zaslovela pa je že kot najstnica v filmu Sanje (San), posnetem leta 1966. Prav ta film jo je  izstrelil med zvezde. Mediji so o njenih zdravstvenih težavah poročali že pred štirimi leti, ko je padla s terase stanovanja in se pri tem hudo poškodovala.
{twitter}https://twitter.com/Legionar030/status/1215752648781180928{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta