V službi bogatih perverznežev: Hostesa s superjahte razkrila najbolj čudaške in izprijene zahteve petičnih gostov

D.Ži
20.06.2023 11:01

Uslužbenci morajo milijonarskim gostom izpolniti skoraj vsako željo, le v dveh primerih lahko zahtevo zavrnejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zadnjih nekaj let, ko je Giselle Auzeta delala na superjahti, se je nabralo kar nekaj nenavadnih zahtev premožnih potnikov, ki se jih je zdaj odločila javno razkriti. Pravi, da zaposleni prošnjam gostov skoraj nikoli ne smejo ne ugoditi, razen v dveh primerih.  

Delavka na superjahti je spregovorila o najbolj bizarnih zahtevah, ki jih je v karieri doživela. 39-letnica se je za to delo odločila v glavnem zaradi dobrega zaslužka. Obožuje morje in potovanja, kljub velikemu stresu se ji je delo na jahti zdelo naravnost sanjska služba. A soočiti se je morala tudi z nenavadnimi gosti.

Profimedia

"Nekoč je milijonar rekel, da bo plačal 10.000 dolarjev članu posadke, ki se bo podelal na stekleno mizo, medtem ko bo on ležal pod njo," je dejala.

Drugi gost je zahteval, da ena od hostes stoji v kotu jedilnice in ga nemo opazuje, medtem ko večerja. 

Giselle pravi, da delavci na jahti nikoli ne smejo reči ne svojim gostom, dokler prošnja ne vključuje spolnih zahtev ali vpliva na zdravje ali življenje posadke.

"Vsako zahtevo, ne glede na to, kako bizarna, nora ali nenavadna se zdi, moramo izpolniti," je povedala za Metro.

Profimedia

Giselle se danes ukvarja z organizacijo in načrtovanjem dogodkov, administracijo in računovodstvom. Kljub bizarnim zahtevam je rekla, da so koristi dela na ladji velike.

"Zaradi vseh čudovitih krajev, razgledov, sončnih zahodov, prijateljev in ljudi, ki jih srečaš z različnih koncev sveta, je vredno. Ekipa postane tvoja družina," pravi Giselle.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta