(VIDEO) Da mi prišlo je kar v spanju: Tukaj je slovenski komad z verjetno najbolj porednim besedilom v 2020

D.Ži
10.01.2020 09:37

Šele januar je, slovenska glasba pa že globoko v razvratu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

"Poslušaj Domen, kaj sem sanju, da mi prišlo je kar v spanju," so besede, s katerimi se začne besedilo najbolj poredne skladbe tega leta. Vsaj zaenkrat. In prav mogoče je, da bo to tudi ostala. Zakuhala jo je očitno zelo poredna naveza, Ansambel Stil in Domen Kumer, ki ima sicer za seboj že kar dolgo tradicijo skladb z besedili, ob katerih sramežljivi zardevajo. Levo Desno se imenuje nalezljiv komad, ki ga je rodil eden od skupnih koncertov, kjer je beseda dala besedo, fantje pa so se nato zaprli v studio.
{embed_youtube}https://youtu.be/raUWgGsXCtA{/embed_youtube}
Glasbo je napisal Domen Kumer skupaj s članom njegovega benda Alenom Partličem, besedilo je napisal Gašper Jazbec, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Kumer. V videospotu se z Domnom odpravita na zmenkarije, da bi našla tisto ta pravo. Domen pravi, da ni nikoli poskušal najti ljubezni na ta način. "V osnovi je to stvar kemije. Če klikne in nastane neka iskrica, super, če tega ni, pa tudi nobene zmenkarije ne pomagajo. Meni je pomembno, da je dekle iskreno, zabavno in da zna razmišljati s svojo glavo," pravi Domen.

Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta