(VIDEO) Na Hrvaškem besni na turiste, ti si prostor na plaži rezervirajo tudi tako, da tja parkirajo svoje vozilo

A.L.
13.07.2022 11:18

V enem od primerov je morala posredovati tudi policija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Očitno so časi, ko so se kopalci za prve vrste na plaži grebli tako, da so zgodaj zjutraj tja nastavili brisače, dobili zanimivejše nadaljevanje. Zdaj se nekateri povsem ob morje odpravijo kar z avtomobilom. Neki domačin je namreč v kamero ujel dogajanje na Pelješcu, ko so se tuji turisti zato, da bi bi bili čim bližje morju, na plažo pripeljali z vozilom. Vožnja po pesku se je končala v plitvini, kjer je vozilo obstalo, turisti pa so se na vse pretege trudili rešiti situacijo. Snemalec je moškim zaklical, da se tam ne sme parkirati, a so ga ti preslišali.

Domačini so situacijo le opazovali, Slobodna Dalmacija pa piše, da na pomoč verjetno ni priskočil nihče prav zato, da bi se tuji turisti kaj naučili. Podobna situacija se je namreč le nekaj dni prej zgodila v naselju Kaštel Stari. Med družine z otroki je pripeljalo vozilo s poljskimi registrskimi oznakami s pripetim vodnim skuterjem in med vzvratno vožnjo skoraj povozilo otroka in njegovo mamo. Ker opozarjanje turistov in domačinov, naj vozilo umaknejo s plaže, ni zaleglo, je na kraj dogodka prišla tudi policija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta