(VIDEO) V ljubljanskem klubu bo obiskovalce zabaval zmagovalec nogometne lige prvakov, po novem didžej

M.D.
13.01.2020 11:55

Prvega februarja bo svoje glasbene spretnosti Slovencem predstavil do nedavnega nogometni virtuoz Djibril Cisse.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Djibril Cisse je znal zaplesati tudi na igriščih.
Reuters

Nogometni navdušenci se zagotovo spomnijo napadalca mnogih nevsakdanjih frizur, ki je na evropskih igriščih najbolj navduševal v prvem desetletju tega tisočletja.
Djibril Cisse je za francosko nogometno reprezentanco debitiral maja 2002, za galske peteline je na 41 nastopih dal devet golov. Najprej je blestel v prvi francoski ligi pri Auxerru, leta 2004 je sledila selitev v Liverpool za takrat ogromnih 20 milijonov evrov. Njegov popoln razvoj sta v letih 2004 in 2006 preprečili dve dolgotrajni poškodbi, zlom golenice ga je od igrišč umaknil prvič za 160 dni in drugič za kar 180 dni. Kljub temu je leta 2005 osvojil ligo prvakov, zaradi močne konkurence pri Liverpoolu se je dvakrat vrnil k Marseillu, enkrat na posodo, drugič je tja prestopil. Vmes se je dokazoval še pri Sunderlandu, v Grčiji pri Panatinaikosu, v Italiji pri Laziu in se vrnil v Anglijo k QPR-ju. V zatoni kariere je zadnjih nekaj let igral še za bahrajnsko Al Gharafo, Kuban Krasnodar, SC Bastio, Saint-Pierroise, Yverdon-Sport v Švici, naposled je bogato športno pot zaključil julija lani. Na skoraj 650 tekmah je dal več kot 270 golov.
{embed_youtube}https://youtu.be/0n7-rCKxCUI{/embed_youtube}
Francoski nogometaš, čigar starši prihajajo iz Slonokoščene obale, ni dolgo počival v nogometnem pokoju, odločil se je, da se bo predal glasbi. Djibril Cisse - Tcheba se že od najstniških let ukvarja z glasbo, v Cirkusu pa bo 1. februarja Slovence zazibal v ritmih reggaetona, r&b-ja, hip hopa, afro housea in trapa, manjkale ne bodo niti pop skladbe ali klasike iz 90. let, napovedujejo organizatorji. "Naj vas njegova športna slava ne zavede. Djibril je mojstrski didžej z bogatimi izkušnjami, ki ga je ob mnogih festivalih že gostila tudi londonska klubska ikona Ministry of Sound, kot na igriščih pa ga tudi za mikserjem odlikuje divja energija," še dodajajo.
{embed_youtube}https://youtu.be/o74ugAx5yms{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/2cF4-rI_LjU{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta