(VIDEO) Velik hit? Na ekrane prihaja nova serija, ki bo najbolj razveselila ljubitelje Vojne zvezd

M.R.
29.08.2019 12:07

Pod okriljem Disneyja bo novembra na male ekrane prišla nova serija "The Mandalorian", ki predstavlja še tretji spin-off, kot sta bila Solo in Rouge One.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Za projektom stoji producent Jon Favreau, ki se redko moti, pred dnevi je bil objavljen tudi novi videonapovednik serije. Govori se, da bi lahko postala en največjih hitov vseh časov.
{embed_youtube}https://youtu.be/aOC8E8z_ifw{/embed_youtube}
In zakaj pravzaprav gre? Če se spominjate devetih filmov in dveh že omenjenih spin-offov serije Vojne zvezd, potem boste razumeli, da se zgodba v novi seriji dogaja nekaj let po padcu Imperija in še pred prihodom Prvega reda. Spremljali bomo osamljenega odpadnika (Mandaloriana), ki ga igra Pedro Pascal. Ta je nastopil v več filmih in tudi številnih serijah, med katerimi je najbolj znana Igra prestolov.
Glavni junak potuje po galaksijah in se izogiba oblastem Nove republike. Favreau je dejal, da bo serija temeljila na idejah Georgea Lucasa, očeta Vojne zvezd, ne bodo pa to serija, kakršne smo vajeni. "Všeč mi je ideja o mračnih in bolj čudnih Vojnah zvezd. To bo kombinacija Pobesnelega Maxa in Vojne zvezd," je poskušal pojasniti. 
Za zdaj še vedno ni znano, če se bodo v zgodbo vključili tudi bolj znani junaki, je pa jasno, da bo veliko novega. Od znanih junakov se bo sicer vrnil robot R5-D4, ki sta ga Luke Skywalker in Owen Lars skoraj kupila ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta