(VIDEO) Zato si je Jan Plestenjak zaželel Challeta Salleta

Saša Britovšek Saša Britovšek
03.05.2018 06:23
Le nekaj dni zatem, ko je videospot za novo skladbo Jana Plestenjaka, ki jo je posnel v duetu z glasbeno zvezdo mlajše generacije Challetom Salletom, ugledal luč sveta, se je že zavihtel na vrh gledanih video posnetkov kanala Youtube.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Spet sanjam al' vse je res?..." poje Challe Salle, ki ga v spotu spoznamo kot asistenta lepe svetlolase fotografinje.
Menart
Jan Plestenjak
Challetom
"Challe Salle je izjemen mlad glasbenik, in ko sem slišal njegovo pesem Lagano, sem želel sodelovati z njim, ker ima svoj stil in ni obremenjen s kopiranjem drugih. Ker je moja nova pesem Velik je ta svet plesna z mladostno energijo, je bil on pravi naslov,"
"Jana kot glasbenika in tudi človeka izredno spoštujem. Iskreno sem bil presenečen in zelo hvaležen, ko mi je čestital ob izidu pesmi Lagano in kasneje ob njenem uspehu. Ob povabilu k sodelovanju v skupni pesmi sem bil počaščen. Pesem mi je bila takoj všeč, z veseljem sem se mu pridružil in prispeval svoj del. Mislim, da je super, če se glasbeniki različnih stilov povezujemo med seboj in s kvalitetnimi izdelki dvigujemo nivo slovenske glasbe,"
Enes Trtkovič
Ana Colja
Saša Hess
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta