Zakaj dva petka zapored ni bilo oddaje Radio Ga Ga? Na RTVS pojasnjujejo ...

M.D.
21.01.2020 12:54

Petki za ljubitelje satire pogosto ne minejo brez poslušanja (in gledanje) radijske oddaje Radio Ga Ga na prvem programu Radia Slovenija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Hribar in Marjan Šarec skupaj na odru aprila 2008 ob 70-letnici Totega lista
Sašo Bizjak
Od 6. aprila 1990 na Radiu Slovenija Sašo Hribar z ekipo v različnih sestavah ustvarja oddaja Radio Ga Ga. Še vedno je na sporedu ob petkih. 
Tit Kosir

Sašo Hribar z ekipo sijajnih imitatorjev znanih osebnosti iz političnega in javnega življenja vsak petek poskrbi za radosten začetek vikenda. A se je dva petka zapored zgodilo, da Radia Ga Ga na radiu Prvi ni bilo slišati. Zato so se zvesti poslušalci, zadnja leta tudi gledalci (oddajo si je možno ogledati tudi v video prenosu/posnetku na družbenih omrežjih in v arhivu Multimedijskega centra), minula petka na družbenih omrežjih spraševali, zakaj oddaje ni bilo na sporedu. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/jure.mastnak.9/posts/10157270097433208{/facebookpost}
Na RTV Slovenija smo naslovili vprašanje, kaj je razlog, da je oddaja odpadla, in kdaj bo spet na sporedu. V službi za odnose z javnostmi so nam odgovorili: "Oddaja Radio Ga Ga je dva petka zapored odpadla zaradi bolezni v ekipi, kar smo našim poslušalcem sporočili prek radijskega etra in prek spletnih družabnih omrežij. Tudi mi si želimo in upamo, da bo oddaja z nepredvidljivimi, neizprosnimi in neponovljivo izvirnimi satiriki in imitatorji, ki vsak petek poskrbijo za radosten in presenečenj poln skok poslušalcev v konec tedna, čim prej spet na sporedu.
Aprila bo minilo 30 let od prve radijske oddaje Radio Ga Ga. Soustvarjalec oddaje je bil svoj čas tudi sedanji predsednik vlade Marjan Šarec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta