(FOTO) Izvršni direktor Appla obiskal Slovenijo: "Vsakdo na svetu bi moral to videti. Resnično neopisljivo z besedami"

A.L.
07.09.2024 09:49

Še preden se je odpravil v Ljubljano, je obiskal filmski festival v Benetkah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Portal 24ur je pred dnevi poročal, da so v Ljubljani na več lokacijah opazili izvršnega direktorja podjetja Apple Tima Cooka. V zadnjih dneh so ga tako opazili med sprehodom po Petkovškovem nabrežju, v kavarni Mestnega muzeja Ljubljana in v restavraciji Strelec, ki jo vodi chef Igor Jagodic.

Postojnska Jama D. D.

Kot kaže, si je Cook privoščil tudi obisk Postojnske jame. "Hvala za najbolj neverjetno avanturo – resnično edinstveno. Razgledi so veličastni, osebje pa izjemno. Vsakdo na svetu bi moral to videti. Resnično neopisljivo z besedami." Tako je svojo izkušnjo v Postojnski jami v Zlati knjigi obiskovalcev povzel izvršni direktor podjetja Apple. Kot so sporočili, se je podal po poteh prvih raziskovalcev "Po poteh Luke Čeča", v sklopu katerega je obiskal Pivko, Črno in Postojnsko jamo. 

Postojnska Jama D. D.

Še preden se je odpravil v Ljubljano, je obiskal filmski festival v Benetkah, kjer se je udeležil premiere filma Wolfs, v katerem sta zaigrala George Clooney in Brad Pitt.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta