"Treba se je začeti učiti, da se tiste stvari, ki se sprejmejo, tudi spoštujejo," je Krek sporočal pred kratkim, zdaj brez maske na črpalko

A.L.
23.10.2020 22:25
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Anže Malovrh/sta

Potem ko je portal 24ur pisal o ministru za javno upravo Boštjanu Koritniku, ki je včeraj, le nekaj ur zatem, ko se je zaradi nedavnega tesnega stika z okuženim testiral na novi koronavirus, obiskal enega od ljubljanskih kozmetičnih salonov, TV Slovenija poroča o direktorju NIJZ, ki prav tako krši ukrepe. Milan Krek je včeraj na bencinskem servisu v Ljubljani točil gorivo brez zaščitne maske. Za TV Slovenija je to potrdil in pojasnil, da je bil utrujen in ni nikogar ogrožal. To sicer naj ne bi bilo prvič, da direktor NIJZ ni nosil maske. "Treba se je začeti učiti, da se tisite svari, ki se sprejmejo, tudi spoštujejo," je pred kratkim opozarjal na TV Slovenija.

Za Odmeve je pokomentiral včerajšnji dogodek: "Ko sem točil gorivo maske res nisem nadel," je pojasnil. Kot pravi, se je na pol poti do črpalke, kjer bi plačal, obrnil proti avtomobilu, da vzame masko. "Gorivo sem plačal z masko. Trudim se biti dosleden, kot to dela večina prebivalcev Slovenije. Napako obžalujem, še naprej se bom trudil nositi masko, ker varuje moje in življenje vseh drugih."

V Odmevih so sicer poročali, da je po informacijah zaposlenih Krek že večkrat vstopil na črpalko brez maske. "Govorim o tej konkretni črpalki  - tukaj me nihče nikoli ni opozoril, da ne nosim maske," pravi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta