(VIDEO) Saj ni res, pa je: Ljudje med vožnjo izgubijo kovčke, stiropor, pnevmatike, ležalnike in celo prikolice

M.R.
19.01.2022 13:12
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Izgubljeni tovor na avtocesti.

Twitter/dars

Avtomobile uporabljamo kot transportno sredstvo, s katerim se pripeljemo na želeno lokacijo, pogosto pa z njimi prevažamo tudi tovor, in nemalokrat se zgodi, da med vožnjo pade z vozila. Včasih ga slabo pričvrstimo, včasih pa na vozilu ali v njem prevažamo tovor, ki je prevelik. Lahko se zgodi, da je tudi pravilno nameščen, pritrjen, pa pride do kake okvare ali napake. 

"Vozniki na avtocesti izgubljajo različne stvari - gumo, stiropor, kovčke, ležalnik, prikolico," so na twitterju zapisali pri Družbi za avtoceste (Dars) in pripeli še videoposnetek neljubih dogodkov, ki so se zgodili voznikom na slovenskih avtocestah.

Dars opozarja voznike, naj v primeru, da izgubijo tovor, čim prej pokličejo na telefonsko številko 1970 ali pa uporabijo stebriček SOS ob avtocesti in to tam prijavijo dežurni službi, ki bo vzdrževalce avtoceste napotila, da bodo varno odstranili izgubljene predmete.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta