Župan Kranjske Gore: Zlata lisica bolj spada v Maribor

Miha Dajčman Miha Dajčman
16.02.2020 18:37

Le redki slovenski politiki so v Kranjski Gori spremljali slavje Slovakov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Med sobotnim veleslalom se je Janez Hrovat (oče Mete Hrovat) podružil z Davidom Kastelicem, Blažem Brodnjakom, Sašo Arsenovičem in Danilom Klinetom.
Andrej Petelinšek

Veliki športni dogodki so magnet za podjetnike, politike in druge ljudi, ki se pogosto udeležijo družabnih dogodkov z namenom, da se pokažejo širši javnosti. Na tokratni Zlati lisici vplivnežev ni bilo toliko kot v preteklosti, so pa bili prostori za vipovce kljub temu minuli vikend dobro zapolnjeni.
Med tistimi z najbolj širokim nasmehom na obrazu je bil Janez Hrovat, župan Kranjske Gore, gostinec in oče Mete Hrovat, ki je v soboto osvojila tretje mesto, v nedeljo pa bila enajsta. V soboto se je v Podkorenu družil tudi z najbolj znanim mariborskim gostincem, ki trenutno opravlja funkcijo župana Maribora, Sašo Arsenovičem. Na eni od fotografij ju je Večerov fotoreporter Andrej Petelinšek ujel v družbi direktorja uprave Zavarovalnice Sava ter predsednika organizacijskega odbora Zlate lisice Davida Kastelica in Blaža Brodnjaka, predsednika uprave NLB, generalnega sponzorja tekmovanja za 56. Zlato lisico.
Tam po številki 45, ko je bila večina vplivnežev že v VIP-šotorih na druženju ob odlični hrani, ki jo je pripravila slovita kulinarična hiša Jezeršek, smo župana Kranjske Gore med spremljanjem nastopov Slovenk vprašali, ali je on eden bolj veselih, da je Zlata lisica znova v Kranjski Gori. "Vesel sem zaradi rezultatov, drugače pa Zlata lisica paše predvsem v Maribor. Imeli smo rezervirane sobe v Mariboru, pripravljeni smo bili vikend preživeti pod Pohorjem, veselili smo se tekem v Mariboru. Ampak zgodilo se je, kot se je. Če so pa rezultati, je pa sploh lepo, čeprav je Maribor le Maribor," je dejal ponosni oče 21-letne najboljše slovenske smučarke to zimo.

Srečko Vilar
Andrej Petelinšek
Srečko Vilar, Iztok Kvas, Danilo Kline 
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta