Acun Ilicali navijačem Maribora: Ne gradimo le ekipe, temveč družino

ŠR
10.09.2024 10:25

Turški investitor po koncu prestopnega roka nagovoril navijače vijoličastih in spregovoril o okrepitvah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Acun Ilicali
Andrej Petelinšek

Po koncu prestopnega roka in pred nadaljevanjem tekmovanja v prvi ligi se je oglasil Acun Ilicali, od tega poletja poslovni partner NK Maribor. Turški poslovnež, ki so ga v Ljudskem vrtu predstavili kot strateškega partnerja, sam pa se je na avgustovski predstavitvi za slovenske medije že oklical za (bodočega) lastnika 16-kratnih slovenskih prvakov, je nagovoril navijače. Vijoličastim se v tem poletju ni uspelo prebiti do skupinskega dela enega od evropskih tekmovanj, na prestopni tržnici pa so bili zlasti aktivni tik pred njenim zaprtjem, ko so se pod Kalvarijo med drugim preselili Luka Krajnc, György Komaromi, Sheyi Ojo ...

Ilicalijev zapis objavljamo v celoti.

"Spoštovani navijači NK Maribor!

Obljubili smo v septembru nekaj vznemirljivih potez v povezavi z nadgradnjo, nadaljnjim razvojem moštva in upamo, da ste že začutili pozitivno energijo okoli kluba. Z vsakim novim igralcem, ki se pridruži našim vrstam, ne gradimo le ekipe, temveč družino, ki jo povezujejo strast, predanost in želja po uspehu.

Verjamemo, da bodo novi člani ekipe prinesli sveže valove navdušenja in optimizma. Vsak igralec je bil skrbno izbran, ne le zaradi svoje nadarjenosti in nogometnih veščin, ampak tudi zaradi predanosti, da daje vse od sebe za klub in njegove zveste navijače. Skupaj postavljamo temelje, da bi bila sezona izpolnjena s številnimi nepozabnimi trenutki.

Naj bo ta september začetek čudovitega poglavja, ki nas bo vse popeljalo do uspeha, katerega si želimo.

Toda nič od tega ne bi bilo uresničljivo brez vas – srčnega utripa tega kluba. Vaša neomajna podpora, vaše navdušenje in vaše zaupanje v našo vizijo so tisto, kar nas resnično žene naprej. Nadaljujmo to pot z roko v roki, drug ob drugem, s končnim ciljem, da sezono zaključimo s slavjem.

Naj bo vsaka tekma, vsak trenutek, dan, ki si ga bomo zapomnili!

S srčno hvaležnostjo,

Acun Ilicali"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta