(FOTO in VIDEO) Goran Dragić: Najverjetneje bom proti Hrvaški odigral zadnjo tekmo za reprezentanco

Jon Knez Jon Knez
03.06.2022 23:13

Nocoj je bil premierno prikazan dokumentarni film o uspehu slovenske košarkarske reprezentance na evropskem prvenstvu 2017, ko so osvojili zlato medaljo. V Stožicah so bili skoraj vsi člani zlate ekipe, tudi prva zvezdnika Luka Dončić in kapetan Goran Dragić.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Goran Dragić in Luka Dončić v Stožicah
Robert Balen

V dvorani Stožice je bil nocoj premierno prikazan dokumentarni film o uspehu slovenske košarkarske reprezentance na evropskem prvenstvu 2017, ko so osvojili zlato medaljo. Prisotni so bili skoraj vsi člani zlate ekipe, med njimi tudi prva zvezdnika Luka Dončić in kapetan Goran Dragić

Zavarovalna premija za Luko Dončića bo rekordno visoka.
Robert Balen

Slednji je v izjavi po projekciji odgovoril na pritiske o povratku v izbrano vrsto selektorja Aleksandra Sekulića. Povedal je, da največ pritiskata Luka Dončić in sekretar Košarkarske zveze Slovenije Raša Nesterović.

Ljubljana. Stožice. Premiera dokumentarnega filma Tri, dva, ena, nič, Slovenija je evropski prvak o zlati košarkarski reprezentanci iz leta 2017 Goran Dragič, Luka dončič
Robert Balen
Robert Balen

"Več bo znano v ponedeljek, ko bo zunaj spisek reprezentantov. Najverjetneje bom svojo poslovilno tekmo za slovensko izbrano vrsto odigral 30. junija proti Hrvaški v Stožicah," je povedal z nasmehom in dodal, da telo žal ne zmore več.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta