Kadrovanje v Ljudskem vrtu: Slovenski drugoligaš objavil, da bo vrste vijoličastih okrepil njihov kapetan

M.D.
30.12.2023 13:42

V NK Kety Emmi & Impol Bistrica ponosno najavili prestop 22-letnega branilca k 16-kratnim državnim prvakom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lan Vidmar, NK Kety Emmi & Impol Bistrica
Nk Kety Emmi & Impol Bistrica

Po Maksu Barišiću je drugi novinec vijoličastih to zimo Lan Vidmar. Dosedanji kapetan NK Kety Emmi & Impol Bistrica, ki se najbolje znajde na mestu osrednjega branilca, je v tej sezoni na 16 tekmah druge lige dosegel tri gole, v drugem rangu slovenskega nogometa pa je nekdanji član Celja skupaj zbral 43 nastopov.

"Zimski prestopni rok se začenja z največjim prestopom v zgodovini kluba. V vrste najtrofejnejšega slovenskega kluba NK Maribor se seli naš kapetan Lan Vidmar. Gre tudi za enega izmed večjih prestopov iz druge slovenske nogometne lige. Lan, zahvaljujemo se ti za tvoj doprinos in ti želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere," so zapisali pri NK Bistrica.

Prestop so potrdili tudi v NK Maribor. "Moštvu se bo na začetku priprav pridružil 22-letni dosedanji član drugoligaša iz Slovenske Bistrice, pogodba z osrednjim branilcem sklenjena do poletja 2027," je bilo sporočilo vijoličastih na družbenem omrežju iks.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta