Kuster novi predsednik, Donik ostaja

Zmago Gomzi Zmago Gomzi
26.04.2024 10:22

V mariborskem odbojkarskem klubu i-Vent se že spogledujejo s prihodnjo tekmovalno sezono.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Prišenk, Žiga Donik, Milan Kuster in Sebastijan Škorc z visokimi cilji pričakujejo novo sezono.
Klubski arhiv

Po osvojitvi tretjega mesta v državnem prvenstvu, s katerim so izpolnili cilj, v mariborskem odbojkarskem klubu i-Vent že razmišljajo o prihodnji tekmovalni sezoni. Prvi korak so storili s podaljšanjem pogodbe z enim od nosilcev igre, kapetanom ekipe Žigo Donikom, ki klubu ostaja zvest še eno sezono, kmalu pa bodo tudi razkrili, kdo od odbojkarjev, ki so majico kluba nosili v letošnji sezoni, ostaja v klubu in kdo ga zapušča. 

Potem ko so ob koncu minulega leta iz podjetja Merkur, ki je bil štiri leta glavni pokrovitelj, sporočili, da ne bodo podaljšali pogodbe, je roko pomoči klubu, ki se je znašel v finančnih težavah, do konca letošnje sezone ponudilo podjetje i-Vent Maribor, katerega direktor je Milan Kuster. Dosedanje vodstvo kluba se je s Kustrom dogovorilo o podaljšanju sodelovanja za še leto dni, Kuster pa je bil na nedavni izredni skupščini kluba izvoljen za predsednika. Podpredsednika sta postala Gregor Prišenk, ki bo tudi izvršni direktor kluba, in Teobald Pajnik, člana upravnega odbora pa sta ob omenjenih še Igor Maroša in Uroš Vračko.

"Igralski kader za prihodnjo sezono smo začeli snovati že pred dvema mesecema in zelo smo zadovoljni, da kapetan Žiga Donik ostaja z nami. Z Žigo sodelujeva že deset let, je pravi kapetan ekipe, vzor soigralcem in moja podaljšana roka na igrišču. Poleg tega, da je odličen odbojkar, se odlikuje tudi z življenjskimi vrlinami, zaradi česar bo pomemben člen tudi pri gradnji nove ekipe za prihodnjo sezono, v kateri bomo, podobno kot v minulih letih, imeli visoke cilje," je povedal trener mariborskih odbojkarjev Sebastijan Škorc. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta