Na širšem seznamu selektorja Keka za letošnje evropsko prvenstvo tudi presenečenje iz NK Maribor

STA, M.R.
21.05.2024 15:16

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je razkril širši seznam reprezentance za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu, so danes sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matjaž Kek je objavil seznam igralcev, ki si bodo na Brdu pri Kranju prizadevali, da se uvrstijo tudi na seznam šestindvajseterice.
Robert Balen

Na seznamu je tudi član Maribora Josip Iličić, ki je 14. novembra 2021 na tekmi s Ciprom (2:1) nazadnje igral za slovensko nogometno reprezentanco.

Slovenska reprezentanca bo prihodnji teden začela s pripravami pred nastopom Slovenije na drugem evropskem prvenstvu. Selektor Matjaž Kek je danes objavil širši seznam igralcev, ki si bodo na Brdu pri Kranju prizadevali, da se uvrstijo tudi na seznam šestindvajseterice.

Seznam šteje 30 imen, na njem pa so igralci, ki so v preteklosti tvorili širši seznam reprezentance in v različnih obdobjih že bili del zasedbe z državnim grbom.

Reprezentanca bo začela zaključni del priprav na evropsko prvenstvo v sredo, 29. maja z zborom na Brdu pri Kranju, pred odhodom v Nemčijo pa bo Slovenija odigrala tudi zadnji pripravljalni tekmi, 4. junija bo v Stožicah gostovala Armenija, 8. junija pa še Bolgarija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta