Tragična nesreča na pripravah šokirala znani klub, ki se je takoj vrnil v domovino: "Naša srca so zlomljena"

M.R.
12.07.2024 09:51

Nemški klub Kaiserslautern se poslavlja od dolgoletnega uslužbenca kluba Petra Mietheja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Peter Miethe je bil v klubu zaposlen od leta 2002. 
Profimedia

Nemški nogomet je pretresla žalostna novica. Nemški drugoligaš Kaiserlautern je med pripravami na južnem Tirolskem tragično ostal brez Petra Mietheja. Bil je običajen dan na pripravah. Ekipa je opravila jutranji trening in tradicionalno druženje z navijači, nato pa so se člani kluba odpravili na skupno vožnjo s kolesi. 

Na žalost pa se je pri tem zgodila tragedija. 62-letni Miethe je izgubil nadzor nad kolesom, se zaletel v drevo in umrl na kraju nesreče. To je globoko pretreslo celotno moštvo, ki se je nemudoma vrnilo v Nemčijo, poroča Bild. 

62-letni Miethe je bil v klubu zaposlen od leta 2002, zadnjih deset let pa je opravljal funkcijo ekonoma. "Peter Miethe, dolgoletni ekonom in dobra duša kluba, je včeraj zvečer umrl v tragični nesreči v kampu v Malsu. Naša srca so zlomljena. Žalujemo skupaj z njegovo družino in njegovimi prijatelji," so sporočili iz kluba.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta