Upokojeni policisti pomahali staremu letu v slovo

(štr)
29.12.2023 05:30

Člani Kluba upokojenih delavcev ministrstva za notranje zadeve Maribor so se dobili na zaključnem srečanju ob koncu leta

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V prihodnjem letu si želijo največ zdravja.
Arhiv kluba

Leto se bliža koncu in kot vselej so se člani Kluba upokojenih delavcev ministrstva za notranje zadeve Maribor v velikem številu zbrali na zaključnem prednovoletnem srečanju. Vsak je na mizi našel simbolično darilo, ki ga bo spominjalo na druženje.

V kulturno obarvan uvodni del srečanja jih je popeljal kvartet policijskega orkestra. Sledil je pozdravni nagovor, v njem je predsednik kluba Mirko Ploj z zadovoljstvom navedel, da jim je v preteklih 365 dneh uspelo realizirati vse zastavljene naloge. Zbrane je pozdravil tudi predsednik Zveze klubov upokojenih delavcev MNZ Jožef Grah. S svojo prisotnostjo jih je počastil direktor Policijske uprave (PU) Maribor Beno Meglič. S posebnim zanimanjem so prisluhnili njegovi kratki oceni varnostnih razmer na območju PU Maribor. V svojem govoru je izrekel veliko vzpodbudnih besed, pohvalil dobro medsebojno sodelovanje ter vsem zaželel lepe praznike ter srečne in zdravja v prihajajočem letu.

Čestitali so članicam in članom, ki so v letu 2023 praznovali okroglo obletnico rojstva, ter jim izročili skromno darilo. Jubilantke so bile Silvija Omahen (90 let), Zdenka Volšek, Martina Rokavec, Marija Visočnik, Jožica Šparakl in Darinka Majer (vse 70 let), jubilanti pa Pavel Berden, Milojko Cerkovnik in Milibor Stevanović (vsi 70 let).

Med njih je prišel tudi "deček z ulice", Mariborčan njihove generacije, pevec Ivo Mojzer. S svojimi vsem znanimi melodijami je popestril njihovo prijetno druženje, ki je kar prehitro minilo. Za njimi je ponovno uspešno leto, ki jih je obogatilo z različnimi izkušnjami in spoznanji. Razšli so se z željo, da jim novo leto prinese vsega po malem, največ pa si želijo zdravja. (štr)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta