(FOTO) Izžeta in shirana do kosti: Pogled na nekdanjo filmsko zapeljivko je zelo zaskrbljujoč

D.Ži
23.02.2022 11:05

Časi, ko je svet vzdihoval za Taro Reid, se danes zdijo prazgodovina. Igralka sicer trdi, da je z njo vse v redu, a njena podoba sporoča nekaj drugega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Tara Reid se zadnje čase v javnosti pojavlja le še zelo redko. Po dolgem času so jo te dni spet opazili. S svojo opravo je presenetila, a hkrati oboževalce spet spravila v skrbi.  

Profimedia

46-letno Taro so na ulicah Los Angelesa ujeli v družbi 37-letnega fanta Nathana Montpetit-Howarja, s katerim se je odpravila na romantično večerjo. A njun izhod je zasenčil Tarin zaskrbljujoči videz.

Profimedia

Izžeto in zelo suhljato zvezdnico je moral vsake toliko pod roko prijeti fant, saj bi lahko padla. Tara je sicer pred kratkim prek družbenih omrežij oboževalcem zagotovila, da je z njo vse najlepšem v redu, a nove fotografije nas navdajajo z dvomom. 

Profimedia

Tare se mnogi spominjajo kot navdušujoče Vicky iz kultne komedije Ameriška pita. Od čarov, ki so ji nekoč prinesli status seks simbola, je ostalo le še malo, pogosto se je znašla na udaru kritik zaradi svojega močno načetega, po mnenju nekaterih celo zapitega videza. 

 
Profimedia

Zadnja leta so pozornost pritegovali tudi njeni radikalni lepotni popravki. Ne gre prezreti, da jih je nekaj prestala tudi na svojem obrazu, redno naj bi hodila tudi na tretmaje z botoksom. Novice o njenih težavah z odvisnostjo jo spremljajo že od časov, ko se je družila z razvpitima starletama Paris Hilton in Kim Kardashian. Burno je vselej bilo tudi njeno ljubezensko življenje. 

Profimedia

Zadnja leta je igralstvo povsem zanemarila in se ukvarja s produkcijo, namignila pa je, da bi lahko nastopila v novem nadaljevanju Ameriške pite.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta