(FOTO) Kardashianova v kopalkah. Poglejte, koliko se paparaco fotografije razlikujejo od tistih z Instagrama

D.Ži
27.01.2022 11:03

Zvezdnici mnogi očitajo, da svoje fotografije preveč retušira. Očitno povsem po nepotrebnem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

41-letna resničnostna zvezdnica Kim Kardashian zadnje tedne uživa na Bahamih s svojim 13 let starejšim fantom, komikom Peteom Davidsonom.

Profimedia

Tam pomerja različne seksi kopalke, dopust v tropskih krajih pa je izkoristila tudi za snemanje nove kampanje za svojo znamko SKIMS.

Profimedia

Med enim od zadnjih snemanj so jo ujeli paparaci in imeli so kaj videti. Kim je nosila skoraj neopazne kopalke kožne barve, in bilo je potrebno pogledati dvakrat, saj se je zdelo, da pred objektivi stoji povsem gola. Zvezdnica je pogosto tarča očitkov, da svoje fotografije preveč retušira, sodeč po videnem na plaži Photoshopa sploh ne potrebuje, saj je videti zelo zapeljivo tudi brez filtrov. Pri retuširanju ni vedno prav zelo spretna, nazadnje je nehote močno stanjšala le eno nogo, kar so njeni spletni sledilci hitro opazili. 

Profimedia

Sreča v ljubezni je trenutno očitno na njeni strani. Mladi Pete je prvi moški, s katerim se povezujejo po ločitvi od Kanyeja Westa, s katerim ima štiri otroke in ki si je medtem uradno spremenil ime v Ye.

Profimedia

Pete je sicer znan kot velik zapeljivec, za seboj ima že kar nekaj zvez s slavnimi ženskami. Do nedavnega je bil v zvezi z zvezdnico Bridgertona Phoebe Dynevor, a se je par razšel, saj sta se zaradi natrpanih urnikov odtujila. Pred Phoebe je bil zaročen s pevko Ariano Grande, zasnubil jo je že po enem tednu zmenkov. Zaroka se je končala po nekaj mesecih, oktobra 2018, ker naj bi se za Arianin okus stvari odvijale prehitro.

Profimedia

Nekaj ​​časa je poljubljal tudi 20-letno igralko Kate Beckinsale, nato pa je na kratko našel srečo z mlado zvezdnico Kaio Gerber, sicer hčerko manekenke Cindy Crawford. V njegovem naročju je bila tudi igralka Margaret Qualley. Z nobeno ni zdržal prav dolgo. 

Profimedia

Kimin bivši Kanye je po ločitvi našel tolažbo v 31-letni igralki Julii Fox, od katere se v zadnjem času ne loči.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta