(FOTO) Poglejte, kako podobni so si! 10 filmskih zvezdnikov s svojimi dvojčki

Saša Britovšek Saša Britovšek
31.07.2019 10:34

Eni so si podobni kot jajce jajcu, druge bi težko primerjali po videzu. Eni slavni, drugi ne. Vsekakor pa povezani za vse življenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rami in Sami Malek
Profimedia

Rami in Sami Malek
Lansko leto je biografska drama Bohemian Rhapsody o glasbeni skupini Queen Ramiju Maleku prinesla oskarja za najboljšega igralca. Pred tem je bil znan veliko manjšemu občinstvu, a njegov večni oboževalec je njegov brat dvojček Sami, ki je izbral učiteljsko kariero in poučuje v Los Angelesu. Podobna sta si kot jajce jajcu in čeprav mnogi pravijo, da je Sami videti nekoliko starejši, sta se rodila s štiriminutnim razmikom.
Scarlett in Hunter Johansson
Medtem ko se je visoki Hunter ukvarjal z igro v preteklosti, danes pa je aktiven na političnem področju, je njegova sestra dvojčica Scarlett postala ena najbolje plačanih hollywoodskih zvezdnic. Hunter živi v New Yorku, veliko pa se je posvečal predvolilni kampaniiji ameriškega predsednika Baracka Obame.  Štiriintridesetletnika, ki rojstni dan praznujeta 22. novembra sta pogosto skupaj na rdečih preprogah glamuroznih filmskih premier, imata pa še sestro Vanesso in brata Adriana. 

Scarlett in Hunter Johansson
Profimedia
Marissa in Giovanni Ribisi
Profimedia
Ashley in Mary-Kate Olsen
Profimedia
Ashton in Michael Kutcher 
Youtube
Vin Diesel ima brata dvojčka Paula Vincenta.
Youtube
Jeremy in Jason London 
Profimedia
Jon in Dan Heder
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta