Zvezdnica se je pokojnemu Luku Perryju poklonila z zapisom, ki vam bo zlomil srce: "Vedno bom tvoja kamela"

13.10.2021 11:00
Tori Spelling je objavila staro fotografijo, na kateri pozira z danes žal že pokojnim kolegom Lukeom Perryjem, in se spomnila številnih situacij, ki sta jih doživela skupaj.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igralci serije Beverly Hills so bili v 90-ih globalne zvzezde. 
Profimedia

Igralka Tori Spelling se je s čustveno objavo na Instagramu poklonila rojstnemu dnevu svojega pokojnega kolega Lukea Perryja iz serije Beverly Hills 90210. 48-letna igralka je mnoge ganila s fotografijo iz preteklosti, ki ji je dodala čustven zapis.

"Vesel rojstni dan prijatelju in bratu Luku ... Tako te pogrešam in ne mine dan, ko se te ne bi spomnila. Bil si edinstven. Spomnim se, da sem te spoznala, ko sem bila še mlada in negotova. Bil si prvi fant, zaradi katerega sem se počutila ženstveno in vredno vsega okoli sebe. Vedno si se zavzemal zame, posredoval v sporih, ko sem bila v nasilnem razmerju, in me vodil skozi najbolj negotovo obdobje mojega življenja. Vedno bom tvoja kamela. Ta vzdevek si mi dal zaradi mojih dolgih trepalnic," je med drugim zapisala Tori. Dodala je, da je bil krasen oče svojim otrokom in obžaluje vse tisto, kar sta skupaj načrtovala, pa se ni zgodilo. "Lukey, ti si naredil ta svet boljši," je sklenila svoj spomin nanj. 

Številni kolegi so se spomnili pokojnega Perryja na njegov rojstni dan. Luke je marca 2019 nepričakovano umrl za posledicami možganske kapi, lik Dylana z Beverly Hillsa 90210, ki mu je zaznamoval življenje, pa bo za vedno ostal del televizijske zgodovine. Zadnji film, v katerem je nastopil, je Bilo je nekoč ... v Hollywoodu, ki ga je posnel s slavnima kolegoma Leonardom DiCapriem in Bradom Pittom, zadnja serija pa je bila Riverdale, v kateri je igral Freda Andrewsa.

Njihov čas. Mladi, lepi in oboževani. Kasneje jih je doletelo marsikaj slabega. 
Profimedia

Zaradi Dylana so ga oboževale ženske po vsem svetu in v rekordnem času je Perry postal zvezda. "Z Dylanom bom povezan, dokler ne umrem, vendar mi je to v redu. Ustvaril sem ga in on je moj lik," je ob neki priložnosti dejal Luke.

Luke Perry leta 2016.
Profimedia

Lukovo ljubezensko življenje je javnost zanimalo skoraj toliko kot njegova kariera. Bilo je kar živahno. Leta 1993 se je na Beverly Hillsu poročil z Rachel Minnie Sharp in nato z njo spočel dva otroka.

Luke Perry na vrhuncu slave, ko so oboževalci po svetu sanjarili o njem. 
Profimedia

Ločila sta se leta 2003, pred mnogo prerano smrtjo pa je bil zaročen s psihiatrinjo Wendy Madison Bauer. Letos bi Perry dopolnil 55 let. 

Tori Spelling je smrt prijatelja zelo prizadela. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta