(FOTO) Skoraj neprepoznavna: Zvezdnica filmov o Bridget Jones se je skozi leta močno spremenila

D.Ži
03.03.2022 09:10

Simpatična filmska debeluška, v vlogi katere je Renee Zellweger očarala svet, je že davno stvar preteklosti. Tudi za novo vlogo je prestala radikalno preobrazbo, spremenila pa se je tudi v resničnem življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Renee Zellweger je za vlogo v seriji "The Thing About Pam" prestala še eno radikalno igralsko preobrazbo. 
Profimedia

Hollywoodska igralka Renee Zellweger te dni promovira svojo novo serijo "The Thing About Pam", za katero je prestala drastično preobrazbo, ki pa očitno ni bila edina večja sprememba v zadnjem času.

Močno pomlajena Renee Zellweger na premieri nove serije.
Profimedia

52-letna Renee se je namreč na rdeči preprogi ob promociji serije pokazala v elegantni črni obleki, ki ji je pristajala kot ulita, a bolj kot obleka je pozornost pritegnil njen obraz. Jasno je, da je spet prestala vrsto pomlajevalnih tretmajev, katerih posledice je nemogoče prezreti. 

Nase je opozorila v filmu Jerry Maguire leta 1996, zaslovela kot Bridget Jones, prejela oskarja za Hladni vrh in Judy.
Profimedia

Slišali smo jo že govoriti o tem, da je z estetskimi posegi šla predaleč in da je videti umetno. Oboževalci se strinjajo, da je bila v malo bolj naravni različici in s kakšno oblino več videti bolj zadovoljna. Zaradi pretiranega hujšanja in pomlajevanja je že večkrat bila tarča kritik. 

Profimedia

A vsaj njena zadnja filmska preobrazba je popolnoma uspela. Na fotografijah, ki so nastale med snemanjem, jo vidimo oblečeno v cvetlični hišni plašč. Obraz so ji za vlogo skoraj povsem spremenili, da je dobila večje gube, polnejša lica in širši nos, pa tudi novo pričesko. Renee je pri novi seriji sodelovala tudi kot producentka. Gre za dramo, v kateri igra obsojeno morilko Pam Hupp.

Renée Zellweger kot pretkana morilka iz sosednje ulice v kriminalni seriji Pam
Profimedia

Njena najbolj znana preobrazba doslej je bila tista za vlogo nepozabno prismuknjene Bridget Jones, za katero je pridobila kar nekaj kilogramov in se naučila govoriti z britanskim naglasom, čeprav se je rodila v Teksasu. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta