(FOTO) Srbska ministrica retuširala fotografijo: Pripetila se ji je banalna napaka, ki se ji zdaj posmehujejo

D.Ži
19.01.2022 11:40

Darija Kisić Tepavčević je "sporno" fotografijo umaknila, a bilo je že mnogo prepozno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbska ministrica za delo, zaposlovanje, veteranska in socialna vprašanja Darija Kisić Tepavčević se je znašla v središču pozornosti, potem ko je na družbenih omrežjih objavila fotografije z referenduma v svoji državi. Na eni od njih se je očitno malce poigrala z retuširanjem.

Ministrica je na svojem Instagram profilu objavila več fotografij, njeni sledilci pa so na eni od njih opazili popačena vrata v ozadju in sklenili, da je šla z obdelavo predaleč.

To je domnevno retuširana fotografija:

Fotografija je kmalu izginila, ostali sta le dve, na katerih takšnih napak ni bilo opaziti. Bilo je seveda prepozno, saj je splet prvo fotografijo že opazil. 

"Ženska je kot hiša, prelepa", "Joj, lepa naša ministrica", "Prelepa si Darija", "Kjer se pojaviš, očaraš s svojim videzom, boginja" so le nekateri od komentarjev, v katerih so jo zasipali s komplimenti, medtem ko so nekateri odkrito spraševali, kam je izginila retuširana fotografija.

"Zakaj si torej zbrisala sliko, lepotica?", "Zakaj si umaknila sliko z ukrivljenimi podboji, Daria???", "Vrni sliko s krivimi vrati", "Hahaaa, kje je tretja slika, na kateri si popačila vrata v Photoshopu" zdaj vpijejo tisti, ki so napako opazili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta