(FOTO) Ste vedeli, da ima Brad Pitt brata, ki je zelo uspešen? Presenečeni boste, kako podobna sta si

D.Ži
25.01.2022 08:50

Za enega ste zagotovo že slišali, za drugega pa najbrž ne. Tudi njunih skupnih fotografij na spletu skoraj ni, a nekaj smo jih izbrskali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Douglas Pitt je mlajši brat hollywoodskega zvezdnika Brada Pitta, in čeprav se skriva pred javnostjo, je v svojem poslu prav tako uspešen kot njegov medijsko mnogo bolj izpostavljen brat. Za razliko od Brada, ki že vrsto let meša glave ženskam po svetu in ima zaradi svojih vlog milijone na računu, je Douglas podjetnik, investitor in filantrop.

Reuters

Brad je tri leta starejši od brata, ki ima, za razliko od njegovih večnih ljubezenskih dram, zelo harmonično zasebno življenje. Z Liso Pitt sta leta 1990 stopila pred oltar, skupaj imata tri otroke – Londona, Sydneyja in Reagana.

Od leta 2010 je mlajši Pitt Goowdillov ambasador v Tanzaniji, ustanovil je fundacijo Care To Learn, ki financira otroke, potrebne hrane, higiene in zdravstvene oskrbe. Je tudi lastnik informacijskega podjetja ServiceWorld, ki ga je ustanovil leta 1991, prodaja pa tudi nepremičnine.

Douglas pravi, da je fotografija ena njegovih največjih strasti in tudi njegov najljubši hobi, s katerim se že več kot 20 let ukvarja v prostem času. Imel je razstave po ZDA, njegove fotografije pa so se pojavile v številnih ameriških in mednarodnih revijah. Rad se vozi s kolesom in odpravlja na pohode z družino in prijatelji.

Brad in Douglas sta v odličnih odnosih in se redno slišita, drug drugemu sta v veliko oporo. Čeprav se zaradi narave Bradove službe ne vidita tako pogosto, ostajata povezana in izkoristita vsako priložnost za druženje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta