Naduti, žaljivi in požrešni: To je 10 zvezdnikov, ki jih nikoli nočete spoznati osebno

D.Ži
03.08.2021 10:37
Medtem ko so nekateri estradniki trdno na tleh, pa je druge poneslo v arogantne višave. To so zgodbe ljudi, ki so jih srečali.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekateri zvezdniki so zelo prijazni in se obnašajo kot običajni smrtniki, nekateri njihovi kolegi pa lebdijo nad tlemi in se s prijetnim obnašanjem ne trudijo prav zelo. Nekdo je na omrežju Reddit uporabnike vprašal, kdo so najbolj neprijetni zvezdniki, ki so jih kdaj srečali. To je nekaj odgovorov.

1. Gwyneth Paltrow

"Osem tednov sem v kampu delala z njenimi otroki. Plačani smo bili pet evrov na uro. Starši so nam na koncu pustili približno sto dolarjev napitnine, nekateri celo več. Ona nam ni pustila niti centa."

Gwyneth Paltrow
Reuter

2. Oprah

"Po kosilu za 200 dolarjev mi ni pustila napitnine, raje se je podpisala na prtiček in se obnašala, kot da mi s tem dela uslugo. Najhuje je, da smo zaradi njenega prihoda velik del restavracije zaprli, da ji ni bilo potrebno čakati. Zaslužila sem štiri evre na uro in privilegij, da strežem Oprah, ki se je obnašala tako, kot bi mi z avtogramom, ki ga sploh nisem želela, podarila ne vem kaj."

Oprah Winfrey
Profimedia/Cbs

3. Ja Rule

"Delal sem kot varnostnik na snemanju MTV-jevega šova, v preurejeni hišici za reševalce, do katere so vodile zelo ozke stopnice. Tam smo bili Ja Rule, jaz in še nekaj ljudi. Asistent mu je prinesel vodo, a ker ni bila 'prava', ga je potisnil po stopnicah navzdol."

4. Chevy Chase

"Ko mi je bilo devet let, sem v avli hotela srečala Chevyja Chasea. Ker sem oboževala njegove filme, sem ga prosila za avtogram, on pa je začel vpiti name. Ko je prišel moj oče, je kričal tudi nanj. Tip je pravi kreten." 

Chevy Chase
Reuter

5. William Shatner

"Bilo mi je deset let, ko sem na Havajih srečal Williama Shatnerja. Prosil sem ga za avtogram. Rekel je, naj počakam, da skoči po pisalo, nato pa je sedel v svojo limuzino in se odpeljal."

6. Nicki Minaj

"Z njo sem sodeloval med snemanjem spota. Bilo nam je naročeno, da je ne smemo gledati v obraz. Zahtevala je tudi, da pred njenim prihodom vsi prostor zapustimo. Bil je to cel proces."

Nicki Minaj
Reuter

7. Jim Belushi

"Ko sem bil smrkavec, sem s prijatelji čakal Jima Belushija, ki je ravno zapuščal prizorišče snemanja. Nato nam je dobesedno povedal, da damo kup dreka, neumni mulci in da naj odjebemo."

8. Hugh Grant

"Ko sem delal za letalskega prevoznika, sem spoznal veliko znanih ljudi. Nekoč je sedel v prvem razredu, v sprednjem delu letala. Standardni postopek je tak, da glavni stevard osebno obišče vsakega potnika prvega razreda in se mu predstavi. Ko sem ga pozdravil, mi je zabrusil, naj odjebem." 

Hugh Grant
Reuter

9. Alec Baldwin

"Bilo mi je šest let, ko sem srečal Aleca in njegovo ženo. Sprehajala sta psa. Hotel sem ju pobožati, onadva pa sta ju hitro potegnila k sebi in začela name vpiti. Bilo mi je šest let, za božjo voljo."

Alec Baldwin
Reuter

10. Gene Simmons

"Moj brat ga je spoznal za odrom, medtem ko je igral. Gene je pohvalil njegovo igranje, a nato rekel, kakšna škoda je, da mu nikoli ne bo uspelo. Nato se je obrnil in odšel."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta