Neprijetni intervju: Oglasil se je oče vojvodinje Meghan in grdo napadel Oprah Winfrey

D.Ži
15.06.2021 09:17
Thomas Markle je spet prišel do mikrofona in svoji hčerki očital pomanjkanje sočutja, ameriški kraljici pogovornih oddaj pa, da je njegovo hčerko in zeta zgolj izkoristila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Thomas Markle, 76-letni oče vojvodinje Meghan, se je spet oglasil. Kar običajno za ženo princa Harryja pomeni nov glavobol. Oče, ki je v preteklosti v zameno za denar s tabloidi že večkrat velikodušno kramljal o hčerkinem zasebnem življenju in z njo javno tudi grdo obračunaval, se je tokrat spravil na ameriško kraljico pogovornih oddaj. Oprah Winfrey, ki je s sussekškim vojvodskim parom naredila zelo odmeven intervju, je dobila svojo porcijo. 

Profimedia

Po intervjuju, v katerem sta Harry in Meghan kraljevi družini pripisala elitizem in rasizem, oče Markle pravi: "Oprah Winfrey ju je le izkoristila." V intervjuju za avstralsko oddajo 60 Minutes je dejal tudi, da voditeljica par le uporablja za gradnjo svojega medijskega imperija. "Mislim, da je izkoristila zelo šibkega moškega in ga pripravila, da je rekel reči, ki jih na televiziji ne bi smel reči," je dodal in s tem seveda mislil svojega zeta Harryja. 

Profimedia

Ker je Markle prvič po rojstvu vnukinje Lilibet Diane dobil priložnost javno povedati svoje mnenje, se je dotaknil tudi te teme. "Seveda sem zelo razočaran, ker vnukinje ne morem vzeti v naročje. Svojih vnukov morda ne bom nikoli videl. Ne iščem sočutja, pravim le, da je to realnost. Pa bi bil dober dedek," je dejal. Že tri leta nima stika s hčerko, ki mi je spletkarjenje za svojim hrbtom zelo zamerila. Med pogovorom je Markle dejal tudi, da bi zelo rad s Harryjevim očetom, princem Charlesom spil pivo, sploh zdaj, ko imata toliko skupnega. Prepričan je, da bi se dobro razumela. Pravi, da se je hčerki opravičil že vsaj stokrat. "Naredil sem neumno napako in zanjo sem kaznovan. V svojem intervjuju sta govorila o sočutju, a zame ga nimata," še meni vojvodinjin oče.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta