Vojvodinja Meghan rodila v prestižni bolnišnici. Šokirani boste, kako drag je bil njen porod

D.Ži
08.06.2021 09:25
Kot bi rodila v luksuznem hotelu. Žena princa Harryja je mamica drugič postala v eni najdražjih in udobnih bolnišnic na svetu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinja Meghan je hčerko Lilibet Diano Mountbatten-Windsor rodila v kalifornijski bolnišnici Santa Barbara Cottage. Gre za bolnišnico, ki se nahaja najbližje vili, v kateri v Montecitu živi s princem Harryjem. Gre le za kakšnih deset minut vožnje. Kot piše Daily Mail, se je vojvodinja odločila za naravni porod, kar v tej bolnišnici stane okoli 12.000 evrov, porod s carskim rezom pa je enkrat dražji.

Bolnišnica, kot piše Daily Mail, je zgrajena v španskem kolonialnem slogu in nudi zelo domačen občutek, nekatere spominja na razkošen hotel. Vsaka soba ima brezžični internet, monitor in računalniško tipkovnico. Nudijo tudi sobno postrežbo in dostavo hrane, ki je porodnicam na voljo v vsakem trenutku dneva. Ob posteljah so udobni naslanjači in kavči za očete ali druge spremljevalce porodnic. Večina sob ima pripadajoče prostorne balkone, v stavbi je tudi več masažnih kadi za vodno terapijo.  

Tukaj je lani pevka Katy Perry rodila malo Daisy. Zvezdnica je soseda in dobra prijateljica s Harryjem in Meghan, tako tudi njen zaročenec Orlando Bloom

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta