Mračna skrivnost: Ob posestvu Harryja in Meghan našli človeške ostanke

D.Ži
03.06.2021 09:26
Le streljaj od razkošne rezidence susseških vojvod v Montecitu so iz zemlje potegnili kosti manjšega odraslega človeka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nov dan, nov nenavaden dogodek v povezavi s kraljevima ubežnikoma. In tokrat sta zakonca povsem nedolžna. V zadnjih tednih so krajevni vrtnarji v neposredni bližini posestva, na katerem živita susseška vojvoda, naleteli na grozljivo odkritje. Le nekaj metrov od 13-milijonov evrov vredne vile so našli človeške posmrtne ostanke. Analiza je pokazala, da gre za kosti nekoga, ki je umrl že pred stotimi leti. 

Profimedia

Med urejanjem okolice v ulici Riven Rock Road v Montecitu so iz zemlje potegnili skelet odraslega človeka nižje rasti, predvidevajo da gre za staroselca. Ugotovitve podrobnejšega pregleda forenzikov in antropologov bodo znane v naslednjih dneh. Kje točno so se kosti nahajale, javnosti niso razkrili, naj bi pa to bilo le 350 metrov od Harryjeve rezidence.

Profimedia

Obnovitvena dela so začasno ustavili, tiskovna predstavnica policije v Santa Barbari pa je potrdila, da najdba nima nikakršne povezave s Harryjem in Meghan

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta