Obletnica: Srbski mediji se spominjajo tragične smrti priljubljene pevke

Za.B.
02.12.2019 11:24
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbski mediji poročajo, da bi Ksenija Pajčin, ki je kot pevka, plesalka in manekenka zaslovela v celotni regiji, jutri, 3. decembra, praznovala 42. rojstni dan, če je ne bi pred slabimi desetimi leti ubil njen takratni partner Filip Kapisoda, ki je po tem grozljivem dejanju storil samomor. Nekaj dni pred tragedijo sta Ksenija in Filip - slednji je bil znan črnogorski maneken, ki je nastopil tudi v srbskem VIP resničnostnem šovu - preživela prometno nesrečo. Filip je bil deset let mlajši od Ksenije. 
Da je spomin na nekdaj priljubljeno pevko še vedno živ, dokazujejo sporočila njenih prijateljev in znancev, ki jih objavljajo srbski mediji.
{embed_youtube}https://youtu.be/_uldrvf8OeE{/embed_youtube}
Turbofolk zvezda Dragana Mirković je med drugim povedala, da jo je Ksenija nekaj dni pred smrtjo iskala, a da se jima ni uspelo pogovoriti za srečanje. "To je bila ena zelo lepa punčka. Imela je 15 let, ko je začela sodelovati z mano. Nikoli nisem videla lepše punce,“ je povedala Dragana in dodala, da je imela pevka dva dni pred tragično smrtjo oddajo na njihovi televiziji. "Takrat je mojemu voditelju rekla, naj mi sporoči, da jo pokličem, ker ima pomembno sporočilo zame. On mi njene prošnje ni posredoval do trenutka, ko mi je javil, da smo jo izgubili. Nikoli ne bom izvedela, kaj mi je želela tedaj povedati. Ostala mi bo nekakšna rana na srcu,“ je še povedala turbofolk zvezda.
Pevke se je spomnila tudi novinarka Ljiljana Stanišić. "Takrat je bila velika zvezda, vsi so o njej pisali. Bila je drugačna, vesela, nasmejana, vedno je imela kakšno zanimivo izjavo. Bila je svetovljanka, vsi so jo spremljali, da ne bi zamudili njene naslednje poteze,“ je povedala za Kurir.
{embed_youtube}https://youtu.be/QrzCSI3U4vo{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta