Težki dnevi: Zaročenka Tadeja Pogačarja sporočila zelo žalostno novico. Izgubila je mamo

D.Ži
22.04.2022 10:57

Urška Žigart je novico o boleči izgubi sporočila na družbenih omrežjih in prosila za zasebnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Žalostna novica prihaja iz kroga našega kolesarskega superzvezdnika Tadeja Pogačarja. Njegova zaročenka, 25-letna kolesarka Urška Žigart, ki tekmuje za avstralsko ekipo BikeExchange-Jayco, je na instagramu sporočila verjetno najtežjo novico v svojem življenju. Mnogo prezgodaj je umrla njena mama.

Ob črno-beli mamini fotografiji je Urška napisala:  "Življenje včasih ni pravično. Z veliko žalostjo in težkim srcem moram danes z vami deliti to novico. Moja mami je bila moja najboljša prijateljica in najbolj pomembna oseba v mojem življenju. Čas, ko se moramo soočati s to izgubo, je zame in za mojo družino zelo težek, zato prijazno prosimo za zasebnost. Hvala za vso podporo."

Iz Pogačarjeve ekipe so že sporočili, da je kolesar zapustil Belgijo, kjer bi ga ta teden čakala dirka. Biti v oporo svoji zaročenki je seveda pomembnejše. Družini izrekamo sožalje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta