V javnosti skrivni načrti princese Diane: Sinova je želela odpeljati iz kraljestva in začeti novo kariero

02.09.2021 00:25
Princesa Diana se je nameravala s sinovoma preseliti v Kalifornijo in tam delati v filmski industriji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
PRINCE WILLIAM TENDERLY STROKING DIANA'S CHIN
PRINCESS DIANA WITH WILLIAM AND HARRY AT THE INTERNATIONAL HORSE SHOW, OLYMPIA, LONDON, BRITAIN,Image: 230962534, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Nikoli pozabljena princesa Diana si je zelo želela, da bi se nekega dne preselila v Kalifornijo. Z njo bi se preselila tudi princa William in Harry, sama pa naj bi se želela preizkusiti v filmskem svetu, trdi njen bližnji sodelavec in govorni trener Stewart Pearce.  O princesinih skrivnih načrtih se je odločil spregovoriti ob 24. obletnici njene smrti in razkril, da je princesa nameravala sinova preseliti v ZDA, kjer bi skupaj živeli z njenim ljubimcem Dodijem Fayedom.

File photo dated 15/09/1989 of
the Princess of Wales follows her sons Prince Harry (right), five years old, and Prince William, seven, on Harry's first day at the Wetherby School in Notting Hill, West London.,Image: 165492786, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Že leta pred smrtjo naj bi začela graditi skrivno hollywoodsko kariero, a ne kot igralka. Bolj jo je zanimalo delo za kamerami. Skrivnost mu je zaupala med zasebnimi urami retorike, v kateri jo je uril od leta 1995. "V glavi je imela niz velikih projektov, najbolj pa si je želela ustvarjati dokumentarne filme, načrtovala je, da bi veliko časa preživela v Hollywoodu. Začela je uporabljati svojo ustvarjalno moč," je dejal Stewart in sklenil, da je bila odlična komunikatorka. Hitro je spletla prijateljstvo z oskarjevsko nagrajenim producentom Davidom Puttnamom, ki ji je pomagal pri odkrivanju novih poznanstev v Hollywoodu.

Princess Diana - Unseen Archives by High jinks at Thorpe Park. With only their nanny and personal detectives in town, Diana took William and Harry to Thorpe Park, their favourite theme park. dressed in jeans and sweatshirts, they queued up for rides and enjoyed the thrills of the rides, often getting soaked in spray! EASTPRESS PICTURES/SYNDICATION 1993, Image: 22052021, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Solo (foto: Profimedia)
Profimedia

A njeno življenje se je mnogo prezgodaj končalo v avtomobilski nesreči. Neuradno je bilo slišati tudi, da so ji ponujali vlogo v nikoli posnetem nadaljevanju filma Telesni stražar, v kar je ni mogel pregovoriti niti Kevin Costner. "Čutila je, da igra zanjo ni prava izbira," pravi Stewart. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta