Huawei na MWC v Barceloni: S svojimi rešitvami pospešujejo digitalno transformacijo

Gregor Grosman Gregor Grosman
01.03.2024 20:38

Ponudnik informacijske in komunikacijske tehnološke infrastrukture je na letošnjem Mobilnem svetovnem kongresu predstavil deset industrijskih digitalnih in inteligentnih rešitev ter vrsto novih izdelkov in rešitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Razstavni prostor družbe Huawei na MWC 2024.
Reuters

Družba Huawei je na letošnjem Svetovnem kongresu mobilne telefonije organizirala dogodek "Huawei Industrial Digital and Intelligent Transformation Summit" pod geslom "Vodenje digitalne in inteligentne infrastrukture, pospeševanje industrijske inteligence." Nanj so povabili globalne stranke, partnerje in industrijske voditelje, ki so na srečanju delili svoje inovacije ter prakse o digitalni in inteligentni transformaciji za industrije ter podjetja različnih velikosti. Poleg tega so na MWC uradno predstavili tudi deset industrijskih digitalnih in inteligentnih rešitev ter niz novih vodilnih izdelkov, namenjenih zadovoljevanju potreb strank iz različnih industrij v različnih fazah transformacije.

Huawei

Digitalizacija javnih institucij in storitev

Da so trajnostni in uspešni ekosistemi ključnega pomena za inteligentno transformacijo industrije, so prepričani pri družbi Huawei, ki ima približno 207 tisoč zaposlenih in deluje v več kot 170 državah in regijah sveta. Do konca leta 2023 je njihov oddelek Enterprise vzpostavil partnerstva z več kot 40.000 poslovnimi subjekti po vsem svetu, družba pa se pri razvoju inovativnih rešitev osredotoča na digitalizacijo javne uprave, izobraževanja, zdravstva, znanosti in tehnologije ter upravljanja v nujnih situacijah. Pohvalili so se, da so do sedaj zagotovili storitve v več kot 700 mestih v več kot 100 državah in regijah.

"Vsaka transformacija prinaša velike možnosti in zdaj vstopamo v obdobje inteligence, kjer je najboljši način za napovedovanje prihodnosti njeno ustvarjanje. Huawei bo nenehno delal v smeri, da bi ponudil še pametnejše izdelke in rešitve za digitalno infrastrukturo, ki pospešujejo inteligentno transformacijo industrije," je izjavil Li Peng, korporativni višji podpredsednik Huaweia in predsednik IKT prodaje in storitev.

Li Peng, korporativni višji podpredsednik Huaweia in predsednik IKT prodaje in storitev.
Huawei

Huawei poudarja, da je za spodbudo inteligentnega sveta ključni korak digitalizacija industrije. Leo Chen, predsednik oddelka za prodajo podjetjem, je izpostavil pomembnost koordiniranega upravljanja podatkov ter integracijo različnih scenarijev v enotno oblačno podatkovno bazo. "Cilj je vključiti več tradicionalnih industrij in ključnih poslovnih sektorjev, da bi lahko podprli mnoge industrijske kupce na njihovi poti digitalizacije in sprejemanja inteligentnega sveta," je dodal.

Leo Chen, predsednik oddelka za prodajo podjetjem.
Huawei

David Shi, podpredsednik odseka za marketing IKT in prodajo rešitev, pa je povedal, da se Huawei zaveda, da ima vsak kupec svoje edinstvene potrebe in izzive. "V skladu z napredkom digitalne in inteligentne transformacije se Huawei zavezuje k razvoju izdelkov in rešitev, s poudarkom na naprednih, okoljsko ozaveščenih in nizkoogljičnih inovacijah, da bi zadovoljil vse potrebe svojih kupcev."

David Shi, podpredsednik odseka za marketing IKT in prodajo rešitev pri Huaweiju.
Huawei

Na MWC so predstavili svoje rešitve za digitalizacijo devetih industrij, vključno s finančno, javnim sektorjem in izobraževanjem, proizvodnjo, elektroenergetiko in prometom. Med množico predstavljenih rešitev so Pametna učilnica 3.0, Pametna mesta, digitalizacija medicinske tehnologije, inteligentna tovarna, pametno letališče, inteligentna distribucija električne energije (IDS). 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta