Strasbourg: Danes umrl moški, ki je bil po napadu možgansko mrtev

M.R., STA
13.12.2018 12:22

V torkovem večernem strelskem napadu v Strasbourgu so bili ubiti trije ljudje, 13 pa je bilo ranjenih. Danes so francoske oblasti sporočile, da je umrl tudi moški, ki je bil do danes možgansko mrtev. Huje ranjenih je bilo še pet ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ženska po torkovem napadu žaluje na trgu Kleber v Strasbourgu.
Reuters

Danes je umrl moški, ki je bil po napadu možgansko mrtev. Gre za 44-letnika, očeta treh otrok iz Strasbourga z afganistanskimi koreninami, ki je pogosto obiskoval Sultanovo mošejo Eyyub v Strasbourgu. Tudi on je dobil strel v glavo, je povedal predstavnik mošeje. Žalno slovesnost (oziroma dženazo) zanj bodo jutri opravili v omenjeni mošeji, nato pa ga bodo pokopali na lokalnem pokopališču.
Med huje ranjenimi je tudi mladi italijanski novinar Antonio Megalizzi iz Trenta na severu Italije, ki je utrpel hude poškodbe glave. Oče njegovega dekleta je za medije povedal, da je novinar v komi in da ga ne morejo operirati. Razlog naj bi bil zelo čuden položaj naboja, ki ogroža možgane. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta