Medtem ko jo kritizirajo, se ona opravičuje: Oprostite, ker imam dobre prsi

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
28.04.2024 02:00

Sydney Sweeney je trenutno na vrhu sveta, milijoni jo obožujejo in v njej vidijo eno najlepših žensk na svetu, ne manjka pa tudi ostrih kritikov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Proporci Sydney Sweeney naj bi po neki znanstveni raziskavi skoraj povsem ustrezali zlatemu rezu.
Profimedia

Zdi se, da se na ameriški filmski sceni vse vrti okoli nje, njenega bojda diskutabilnega talenta, v tabloidnem svetu pa predvsem njenih oblin. Komaj 26-letna Sydney Sweeney je na vrhu sveta, vloge in milijoni dežujejo, z njimi pa tudi kritike tistih, ki se jim izjemno zanimanje javnosti zanjo zdi nerazumljivo in pretirano. Svetlolasa igralka iz mesta Spokane v zvezni državi Washington je z nedavno objavo na družbenih omrežjih vrnila udarec kritikom svojega videza. Zvezdnica serije Euphoria je prejela veliko komentarjev in vprašanj o svoji postavi, nedavno pa je milo za drago vrnila producentki, ki je trdila, da Sydney Sweeney "sploh ni lepa" in da "ne zna igrati". V novi objavi na Instagramu je s sporočilom na majici jasno izrazila svoje občutke glede podlih komentarjev.

Sydney Sweeney v HBO-jevi seriji Euphoria.
Hbo

Na več fotografijah vidimo zvezdnico oblečeno v siv pulover, ki prikazuje poskakujočo deklico iz risanke z napisom: "Oprosti, ker imam dobre prsi." Na drugi fotografiji z naslovom "Lepi dnevi in zagorelost" se Sydney Sweeney zabava s prijatelji. V začetku meseca se je Sydney Sweeney znašla na udaru veteranske hollywoodske producentke Carol Baum, ki je med razpravo po projekciji filma "Dead Ringers" iz leta 1988 kritizirala njen videz in igralske sposobnosti. "Ne razumem Sydney Sweeney," je dejala producentka in pojasnila, da je do te ugotovitve prišla po ogledu igralkinega zadnjega filma "Anyone But You". "Hotela sem vedeti, kdo je in zakaj vsi govorijo o njej," je dodala Carol Baum. Kot "negledljivo" je opisala tudi romantično komedijo "Anyone But You".

Sydney Sweeney je zaigrala tudi v filmu Madame Web, ki so ga kritiki označili za enega najslabših filmov vseh časov.
Profimedia

Zakaj toliko hrupa okoli nje?

Carol Baum je razkrila, da niti njeni študentje na šoli za kinematografsko umetnost Univerze Južne Kalifornije niso mogli podati zadovoljivega razloga, zakaj je 26-letna zvezdnica tako priljubljena. "V učilnici sem vprašala, pojasnite mi to dekle. Ni lepa, ne zna igrati. Zakaj je toliko hrupa okoli nje? Nihče ni imel odgovora," se spominja.

Kmalu zatem se je Sydney Sweeney odzvala na njene kritike. "Kako žalostno, da se ženska, ki ima možnost deliti svoje strokovno znanje in izkušnje, namesto tega odloči napasti drugo žensko. Če se je tega naučila v desetletjih dela v industriji in se ji zdi primerno, da o tem uči svoje študente, je to sramotno. Njeno nepošteno omalovaževanje veliko pove o značaju gospe Baum," je dejala.

Sydney Sweeney je jezna, ker se javnost bolj kot z njenim talentom ukvarja z njenim videzom.
Profimedia

Na naslovnicah se je znašla tudi zaradi govoric o romanci s soigralcem Glenom Powellom. Oba sta to zanikala, igralka pa je za tuje medije povedala, da je srečna s svojim zaročencem Jonathanom Davinom. Sydney Sweeney pogosto opisujejo kot neverjetno lepo igralko, očitno pa za to obstaja tudi znanstveni razlog. "Lepota Sydney Sweeney je zakoreninjena v dejstvu, da so njene poteze simetrične in tesno usklajene s popolno harmonijo in proporci. Te idealne proporce obraza imenujemo 'zlati rez'," je dejal plastični kirurg Onur Gilleard, ki je svojo znanstveno analizo igralkinega telesa strnil za The Sun. "Poleg lepega obraza ima tudi osupljivo postavo. Zlati rez lahko uporabimo tudi za obliko njenih prsi, anatomijo pasu in razmerje med zadnjico in pasom. Ko analiziramo njeno postavo s temi razmerji, izpolnjuje vse kriterije," je dodal.

Profimedia

Sydney Sweeney je nekoč v intervjuju povedala, da je zelo napačna predstava, ki jo imajo ljudje o njej, češ da je samo "neumna blondinka z velikimi prsmi". Zaradi tega je v srednji šoli celo razmišljala o zmanjšanju oprsja, a ji je mama takrat rekla, da ji bo nekoč žal. "Telesa vseh so lepa, če si samozavesten in srečen, takrat ljudje to res vidijo," je dejala igralka, ki ji je vloga v prvi sezoni serije Beli lotus prinesla dve emmyjevski nominaciji.

Na pariškem modnem tednu v vročih hlačkah za 5300 evrov.
Profimedia

Zelo pod drobnogledom je tudi njen modni slog. Rada ima modo, poigravanje z drznimi kosi, včasih zgreši, včasih zadene v polno. Marca so jo fotografirali ob prihodu na modno revijo Miu Miu na pariškem tednu mode, kjer se je pojavila v topu, črni jakni in spodnjicah z bleščicami. Zraven je kombinirala črne najlonke in sandale. Bleščičaste spodnjice so bile del kolekcije znamke Miu Miu, njihova cena pa je vrtoglavih 5300 evrov. Pred časom je pozornost pritegnil njen sprehod v miniaturnem topu, v katerem je skoraj pokazala več, kot si je želela, zelo do izraza pa je prišel njen bujni dekolte, ki je padel v oči mimoidočim. Zdi se, da ji je takšna modna izbira med sprehajanjem psa le delala težave, saj je morala tudi med sprehodom nenehno paziti, da je vse ostalo na svojem mestu.

Njeno trenutno stanje na bančnem računu ocenjujejo na okoli 20 milijonov dolarjev, še pred dvema letoma pa je v intervjujih krepko tarnala nad tem, kako slabo je plačana. Takrat je razkrila, da ji njena denarnica ne dopušča, da bi si privoščila večmesečni odmor. Čeprav je že bila prepoznavna, pa njeno plačilo še ni dosegalo zneska, ob katerem bi si lahko privoščila daljši dopust z zabavo. Dejala je, da njen zaslužek niti približno ni tolikšen, kot ljudje predvidevajo, seveda pa to še zdaleč ne pomeni, da je na robu bankrota.

Še pred dvema letoma tarnala nad honorarjem

"Če si želim privoščiti šestmesečni premor, nimam zadosti sredstev, ki bi to pokrila. Nimam nikogar, ki bi me finančno podpiral, nimam nikogar, na kogar bi se lahko obrnila, da bi plačal moje račune ali ga poklicala za pomoč," je povedala takrat 24-letna igralka in na vprašanje o honorarjih za serije odgovorila: "Igralci niso več plačani toliko, kot so bili včasih. Uveljavljeni zvezdniki so še zmeraj dobro plačani, jaz pa moram plačati pet odstotkov svojemu odvetniku, 10 odstotkov agentom, tri odstotke ali nekaj takega poslovnemu menedžerju, vsak mesec moram plačati še publicista, in vse skupaj znese več kot moja hipoteka."

Še pred dvema letoma je tarnala, da si ne more privoščiti daljšega dopusta. Medtem je zaslužila 20 milijonov dolarjev.
Profimedia

Postala je ambasadorka modne znamke Miu Miu in nastopila v oglasni kampanji za Armani, pravi, da je bil razlog za premik k promoviranju modnih znamk ta, da je lažje pokrila stroške igralske kariere, saj teh včasih v celoti ne pokrije televizijska mreža. Primer takih stroškov sta tudi videz in potovanja na promocijske turneje. "Če bi samo igrala, si ne bi mogla privoščiti življenja v Los Angelesu. Vse te ponudbe sprejemam, ker jih moram," je še dodala.

Decembra lani je pozirala za naslovnico britanske revije Glamour in v intervjuju spregovorila o svojem poslovnem in zasebnem življenju. Ob tem je omenila tudi svojega zaročenca, 15 let starejšega poslovneža Jonathana Davina, s katerim je v zvezi od leta 2018, predlani pa sta se menda zaročila. ''O svojem zaročencu slišim veliko zgodb, a večina sploh ne drži. Na primer, pogosto slišim, da ima moj zaročenec Jonathan restavracijo. To ni res, on je uspešen podjetnik iz Chicaga,'' pravi. S partnerjem sodelujeta tudi poslovno, občasno skupaj producirata filme, v katerih igra. Na novinarsko vprašanje, ali se namerava kmalu poročiti, je odgovorila zelo iskreno. ''Bila bi nora, če bi se poročila in imela otroke pred 30. letom. Ampak seveda si tega nekega dne želim. Vedno sem si predstavljala, da bom imela vsaj štiri otroke. Čeprav vse v življenju rada načrtujem, se zavedam, da so to stvari, ki se zgodijo, če se morajo zgoditi. Sanjam o tem, da bom nekega dne svoje otroke učila smučati in da me bodo spremljali na mojih dogodivščinah, da jih bom vozila na sprehode, jih naučila graditi hiške na drevesu ... Tega se zelo zelo veselim,'' pravi Sydney Sweeney.

Na havajskem dopustu s svojim izbrancem Jonathanom Davinom, kljub govoricam o težavah ...
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta