Nekateri se Evrovizijo znajo iti zares: Na Hrvaškem Dora, pri nas pa KPK

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
25.02.2024 06:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Angelina Mango, komaj 22-letna zmagovalka Sanrema, festivala, ki včasih stane več kot Evrovizija, je sprejela ponujeno priložnost evrovizijskega nastopa.
Angelina Mango, komaj 22-letna zmagovalka Sanrema, festivala, ki včasih stane več kot Evrovizija, je sprejela ponujeno priložnost evrovizijskega nastopa.
Profimedia
Odgovorni urednik razvedrilnega programa Vanja Vardjan je odstopil, vpletla se je komisija za preprečevanje korupcije (KPK). Prve ugotovitve že prihajajo, a jasnega je zelo malo. Da ni bistvenih razlik med lanskim in letošnjim izborom, so pojasnili pri RTV Slovenija, potem ko so zaradi domnevnih nepravilnostih pri izvedbi natečaja za izbor letošnjega evrovizijskega predstavnika dobili prijavo na KPK. Da na tekmovanje pošljejo Raiven, so se odločili po glasovanju mednarodne komisije. V vabilu za sodelovanje pri izboru predstavnika RTV Slovenija na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije je sicer pisalo, da bo glavni izbor slovenskega predstavnika potekal v televizijski oddaji januarja 2024, v kateri naj bi se predstavile največ štiri skladbe iz ožjega izbora ...
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta