(ANALIZA) Slovenska politika v 2023: Leto razočaranja in neizpolnjenih obljub. Kaj vse je šlo narobe, kako naprej?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
“O odstopu nisem nikoli razmišljal, sem le še bolj motiviran,” je v pogovoru za Televizijo Slovenija dejal premier Robert Golob.
“O odstopu nisem nikoli razmišljal, sem le še bolj motiviran,” je v pogovoru za Televizijo Slovenija dejal premier Robert Golob.
Robert Balen
V nadaljevanju preberite:

Leto 2023 bo leto reform, s katerimi želi vlada obvladati vse tiste izzive, ki so se kopičili zadnjih 30 let, je v novoletni poslanici ob koncu lanskega leta sporočil predsednik vlade Robert Golob. Z enim samim zamahom je napovedal začetek vsaj sedmih reform, a kaj ko je politična volja za reformni preboj kmalu začela pojenjati. Vladne vrste so pretresali škandali in afere, državo so vmes prizadele še katastrofalne poplave, razočaranje ljudi zaradi neizpolnjenih obljub pa je hitro začelo naraščati. Kateri izzivi čakajo vlado v naslednjem letu in kakšne premike na domačem političnem parketu lahko pričakujemo v letu 2024?
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta