Gasilca, ki je 20 ur sodeloval pri gašenju največjega požara poletja, čakalo neprijetno presenečenje

M.R.
30.07.2019 10:03
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Da birokracija in uradniška strogost včasih nista povsem prijatelja z zdravo pametjo, dokazuje kazen, ki je pričakala gasilca iz vasi Bilice pri Šibeniku. Ta je namreč avto parkiral pred lokalnim gasilskim društvom, nato pa kar 20 ur sodeloval pri gašenju največjega letošnjega požara v naravi na Hrvaškem. Ko se je vrnil, ga je čakalo ne preveč lepo presenečenje.
Dobil je namreč kazen za nepravilno parkiranje, pa čeprav je bil avto parkiran neposredno pred gasilskim domom Bilice, na vetrobranskem steklu pa je bila tudi njegova službena oznaka.
"Zahvalam nikoli konca, pa se tako sedaj zahvaljujemo PU Šibensko-Kninski, ki je nalepila kazen našemu vozniku Ediju Mikulandri, ki je 20 ur preživel na požaru in parkiral ob ograji pred prostovoljnim gasilskim društvom, ob tem pa imel na vetrobranskem steklu službeno oznako "GASILCI 193" ... Zahvaljujemo se tudi gospe, ki je fotografirala avto in fotografijo poslala policiji ter jo poklicala ..." so zapisali na svojem Facebook profilu.
Hkrati so vse ostale prosili, naj se vzdržijo neprimernih komentarjev in žalitev kogar koli.
{facebookpost}https://www.facebook.com/dvdbilice/posts/699743967146990{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta