Pred akcijo in po njej: Tako packasto se v postelji obnaša 12 nebesnih znamenj

D.Ži
13.04.2021 10:40
Ognjena znamenja obožujejo tek na kratke proge, a rada odtečejo tekmo večkrat. Zemeljska znamenja so maratonci, ki se seksu radi predajajo ure in ure.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V seksu si vsak želi uživati, ne glede na to, v katerem nebesnem znamenju je rojen. Če verjamemo astrologom, pa so zvezde nekaterim določile višjo raven strasti. Nekateri se komaj obvladajo, drugi radi eksperimentirajo, tretji pa stavijo na nežnost. V katero skupino spadate, lahko preverite v tej kratki astrološki analizi. 

Oven 

Neprestano razmišlja o seksu in se v postelji rad dokazuje. Na akcijo se vedno pripravi in zapeljivo se odišavi. Skrbno pripravljena na akcijo je tudi njegova postelja, ki jo rad okrasi z blazinami. Po seksu bo v kratkem času poskušal vse skupaj ponoviti, tudi če partnerju ni do tega. Ovni ne marajo predigre in radi k zadevi pristopijo takoj. 

Bik

Biki so erotični gurmani in obožujejo vse, kar jih spominja na seks. So dobri ljubimci, ki radi uporabljajo afrodiziake. Ljubezen gre pri njih skozi želodec in dobra večerja pogosto zamenja predigro. Po seksu hitro zaspijo, nekateri so tudi zelo lačni. V spalnico se vrnejo s pladnjem sendvičev. 

Dvojčka

Dvojčki pred seksom pospravijo stanovanje, saj imajo radi red. Obožujejo erotična telefonska sporočila, radi se igrajo z besedami. Po seksu so živahni in željni novih dogodivščin. V nočni omarici pogosto skrivajo zakladnico pripomočkov, ki jih radi vključujejo v dogajanje. Želijo se predvsem dobro zabavati. 

Profimedia

Rak

Za te zasanjane in ljubeznive ljudi je največji afrodiziak čista ljubezen do partnerja. Potrebujejo le nežnost in prijazne besede. Pred seksom so nežni in nagnjeni k prehranjevanju. Dobra večerja z izbranim vinom pri njih dela čudeže. Radi ležijo na prsih ljubljene osebe. Po seksu se radi božajo in skoraj nikoli ne vklopijo televizorja. Partnerja bodo še dolgo poljubljali in se stiskali k njemu. Občutek, da gre za obojestransko ljubezen, jim pomeni vse. 

Lev

Na seks bodo prišli vrhunsko urejeni in oblečeni. Zlasti levinje znajo pri iskanju zapeljive oprave pretiravati. So odlični ljubimci in radi se hvalijo s svojimi minulimi posteljnimi dosežki. Upajo si preizkusiti tudi najbolj drzne položaje. Po seksu predejo kot mačke. Parterja bodo vedno vprašali, ali je bil užitek obojestranski. Seks je pri njih sredstvo samopotrjevanja. Odprli bodo steklenico vina in se kmalu lotili novega kroga ljubljenja. 

Devica

Devica bo pred seksom ure in ure preživela v kopalnici, se kopala in negovala telo. Naj vas nežnost ne zavede. V devicah se skriva ognjevit značaj, ki v postelji ne pozna sramu. Po seksu se rade stiskajo, oprhajo in kramljajo. Rade seksajo tudi v kopalnici. Devica bo vedno iskala potrditev, ali je v postelji res dobra. 

Tehtnica

Delujejo zelo fino in kavalirsko, a so tehtnice prave umetnice seksa. Če najdejo pravega partnerja, v spolnost rade vključujejo tudi BDSM-prakse in tako uresničujejo svoje fantazije. Pred seksom rade tudi kaj dobrega skuhajo, po seksu pa bodo potrebovale goro komplimentov in potrjevanja. Bolj kot jih boste hvalili, bolj bodo tehtnice vzburjene. 

Škorpijon

Užitki na meji sadomazohizma so njihova skrita strast in hitro izgubijo razum. Potrpljenja nimajo, zato pogosto seksajo izven postelje, na raznih kosih pohištva. Po seksu ostajajo nenasitni. Njihov libido je zelo visok. Zaradi dominantne narave so tiste vrste ljubimci, h katerim se drugi radi vračajo. Najraje se z njimi ljubijo ljudje, ki se radi spustijo z vajeti. 

Profimedia

Strelec

Pred seksom bodo partnerja poskušali karseda navdušiti. Vadili bodo nove položaje in po potrebi vključili celo jogo in tantro. Seksajo neobremenjeno, svobodno, radi dajo pobudo za kaj novega. So zelo erotični in zapeljivi, poredne besede jih podžigajo. Po seksu se radi dolgo pogovarjajo, tudi o erotičnih temah. Radi imajo partnerje, od katerih se lahko naučijo kaj novega.  

Kozorog

So sužnji svojih strasti in nagonov, a so hkrati tudi zelo racionalni. Svoj libido nadzorujejo, svojih erotičnih fantazij pa se pogosto sramujejo. Njihov pristop k seksu se z leti spreminja. Z leti njihovi kompleksi izginejo. Seksajo strateško, hladne glave. Po seksu se lahko zgodi, da na racionalnost pozabijo in se preveč zagrejejo. 

Vodnar

V vsem so zelo izvirni, tudi v seksu. Partnerja radi presenetijo. Nenavadno in prepovedano jih privlači. So pravi ekshibicionisti in posteljni virtuozi. Radi uporabljajo pripomočke. Po seksu se radi pogovarjajo. Imajo velik spolni apetit in hitro postanejo čustveni. Najboljši partner za vodnarje je nekdo, ki je brez zadržkov in zelo odprte narave. 

Ribi

Imajo bujno domišljijo in znajo biti zvesti partnerji. Dobro vedo, kaj njihovim spolnim partnerjem najbolj godi. Perverzije jim ležijo. Partnerja radi presenetijo z večerjo in slaščicami, v seks pa radi vključujejo kocke ledu in steklenice finega vina. Po seksu se radi valjajo po postelji in stiskajo. Naredili bodo vse, da bo njihov partner poletel v sedma nebesa. Radodarni so s komplimenti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta