Kolinda Grabar-Kitarović dobila vlogo v humoristični nadaljevanki, igrala bo ...

STA, A.L.
02.12.2020 13:31
Nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je dobila vlogo v humoristični nadaljevanki Dar-Mar, ki jo predvaja komercialna hrvaška televizija Nova TV. Epizodo nadaljevanke, v kateri bo Grabar-Kitarovićeva igrala sebe, ko je bila predsednica države, bodo predvajali januarja 2021.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Grabar-Kitarovićeva je za hrvaške medije potrdila, da bo imela manjšo vlogo v eni od epizod priljubljene televizijske nadaljevanke Dar-Mar. Zaradi pogodbe, ki jo podpisala z Novo TV, ni mogla razkriti več podrobnosti o svoji vlogi, je danes poročal Jutarnji list. Časnik piše, da je 52-letna Grabar-Kitarovićeva dobila t. i. cameo vlogo, ki pomeni, da se znana osebnost iz javnega življenja na kratko pojavi v filmu, nadaljevanki ali videospotu.

"Sijajno sem se zabavala na snemanju. Zato sem tudi sprejela vlogo," je kratko dejala nekdanja hrvaška predsednica za zagrebški časnik. Jutarnji list ugiba, da bo vloga Grabar-Kitarovićeve morda povezana z likom deklice, ki si v nadaljevanki želi biti predsednica države in ima v svoji sobi velik poster nekdanje hrvaške predsednice.

Prvo epizodo je spremljalo 550.000 gledalcev

Humoristično nadaljevanko so začeli predvajati oktobra. Spremlja dogodke policijske poveljnice in njenih kolegov, ki delajo na majhni policijski postaji v izmišljenem odročnem kraju. Prvo epizodo je spremljalo 550.000 gledalcev ali 39,9 odstotka. Doslej so predvajali 35 epizod nadaljevanke. Epizoda z Grabar-Kitarovićevo bo na sporedu januarja.

Nekdanja hrvaška predsednica je bila septembra operirana na hrbtenici. Kot je povedala v nedavnem pogovoru za televizijo N1, je med okrevanjem pripravljala svoj doktorat. Grabar-Kitarovićeva je januarja letos izgubila v drugem krogu predsedniških volitev. Julija je bila izbrana za članico mednarodnega olimpijskega komiteja (IOC).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta