(FOTO) Je to res ona? Ana Tavčar oblekla povsem prosojno čipaksto obleko in pokazala mnogo več, kot smo vajeni

A.L.
10.07.2024 10:10

Objava je sprožila veliko odzivov in pohval na njen račun.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ana Tavčar velja za eno najbolj priljubljenih voditeljic oddaje Dobro jutro. Kljub napornemu urniku si je postavna svetlolaska vzela nekaj počitka. Dopust preživlja nekje ob morju, hkrati pa ni pozabila na svoje spletne sledilce, ki jih tu in tam razvaja s kakšno morsko fotografijo.

Voditeljica se je tako nedavno pred fotografski objektiv postavila v povsem prosojni čipkasti obleki, pod katero je nosila le bel bikini. Objava je sprožila veliko odzivov in pohval na njen račun, mnogi so opazili, da je tudi brez ličil videti brezhibno.

Ana Tavčar za svojo postavo skrbi predvsem z zdravim življenjskim slogom. Pred nekaj meseci je za portal Zurnal24 povedala: "V zadnjem času stavim na jogo. To je edina vadba, s katero se ukvarjam, in četudi se zdi, da gre bolj za sproščanje, je joga za mišice in telo kar precej zahtevna. Zdi se mi, da lepo vpliva na držo, postavo in formira telo. Poleg tega obožujem sprehode, največkrat po naši lepi obali, nad Strunjanom v vetru ali v kraškem gozdu; s kolesom po Parenzani na sladoled in nazaj. Nekaj načel mi je blizu. Verjamem v preprostost. Taoisti učijo, da so najbolj preproste (npr. dihalne) vaje najbolj učinkovite. Sprehod? Menda je čisto navadna hoja izjemno dobra za vse notranje organe, sprošča endorfine, izboljša krvni obtok in verjetno še marsikaj." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta