(FOTO) Vsako leto je videti mlajša: Žena Marka Vozlja je videti bolje kot kadarkoli prej

A.L.
11.07.2024 15:39

Ob vsaki novo objavljeni fotografiji sledilci ne skoparijo s komplimenti na Tinin račun.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Marko Vozelj že dolga leta velja za enega najbolj priljubljenih glasbenikov na slovenski sceni. Nekdanji pevec zasedbe Čuki, ki je pred kratkim dopolnil 56 let, je eden tistih, ki mu družina pomeni največ. Z ženo Tino sta že leta srečna v zakonu, družinsko življenje pa popestrita tudi njuni hčerki Maša in Zala.

Pred leti se je glasbenik soočal tudi z govoricami o nezvestobi, ki jih je hitro zanikal. Takrat je potrdil, da sta se pred leti z ženo sicer razšla, a da to ni imelo nobene zveze z nezvestobo. Zlobne govorice so danes pozabljene, Marko pa je srečen v objemu svoje Tine, s katero skupaj preživita številne proste trenutke. Tu in tam si rada privoščita tudi oddih ob morju ali pa odpotujeta v daljne kraje, s sledilci pa delita tudi kakšen utrinek s potovanj.

Ob vsaki novo objavljeni fotografiji pa sledilci ne skoparijo s komplimenti na Tinin račun, ki je videti nadvse mladostna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta