Pet Hrvatic spregovorilo o najboljših spolnih izkušnjah na dopustu: "Vedela sva, da imava le pet minut časa"

D.Ži
10.09.2024 10:32

Morje, sonce in neobremenjenost z vsakdanjimi obveznostmi včasih pripeljejo do najbolj strastne avanture v življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na počitnicah strast postane še slajša. 
Profimedia

Poletne počitnice so pravi čas za prepuščanje strastem. Nekaj ​​bralk hrvaškega portala Zadovoljna.hr se je razgovorilo o svojih najbolj nepozabnih spolnih izkušnjah v poletnih mesecih.

Anonimni seks

"Prijateljica me je prepričala, da grem z njo na koncert na prostem. Čeprav ne poslušam te pevke, je imela dodatno vstopnico, tako da nisem mogla reči ne. Glasba je bila slaba, gneča je bila grozna, vrste za pijačo (in stranišča!) pa ogromne. Ko sem se prestavljala z noge na nogo v vrsti, je k meni pristopil visok, čeden neznanec in me vprašal, če mi lahko časti pijačo. Strinjala sem se. Spila sva nekaj pijač in se na koncu odločila, da greva v njegovo hotelsko sobo. Hm ... Najbolj nora noč v mojem življenju. Mislim, da je bil seks še posebej dober, ker si nikoli nisva povedala svojih imen," pripoveduje Martina, stara 37 let.

Profimedia

Maščevalni seks

"Ko se je moj bivši po petih letih razmerja brez pojasnila razšel z mano, sem sedla v avto in šla sama na morje. V kavarni blizu stanovanja, kjer sem bivala, sem že prvi večer spoznala fanta in mu takoj dala vedeti, da me zanima samo ena stvar. Niti slačenja do konca nisva dočakala. Brez zadržkov sem se prepustila maščevalnemu seksu. Bilo je tako dobro. Vsekakor morate poskusiti," pravi Lucija, stara 24 let. 

Seks v šotoru

"Vsako poletje s fantom praznujeva njegov rojstni dan na taborjenju v naravi. Nekaj ​​posebnega je preživeti čas s partnerjem na prostem, ko je vroče in imava na sebi zelo malo oblačil. Čez dan raziskujeva okolico, se kopava in uživava na soncu. Zvečer se umakneva v šotor in se celo noč ljubiva," je romantična 29-letna Tamara.

Profimedia

Tvegan seks

"Za obletnico poroke sva otroke pustila pri starih starših in odšla na romantičen vikend na morju. Hitro sva izbrala nastanitev in šele ob prihodu ugotovila, da imava sosede, ki lahko vidijo v najino spalnico, če ne zagrneva zaves. Ne vem, ali je bilo krivo sonce, morje, kozarec vina, ki sem ga popila ob večerji, ali to, da sva končno ostala sama, a možu sem tisti večer zašepetala na uho – ne zagrni zaves. Navdušila me je možnost, da bi naju kdo videl, kako se prepuščava strasti. To je bil najboljši seks v mojem življenju," pravi Ivana, stara 45 let.

Profimedia

Hiter seks

"Dopust s starši, brati in sestrami je najboljši. Drugi vam kuhajo, perejo in urejajo vsakdanje malenkosti, vi pa uživate. Tako je vsaj v mojem primeru. Vendar sem lani svojega fanta peljala na družinske počitnice. Hiša je bila neprestano polna in nismo imeli niti kančka zasebnosti. Kmalu sva postala zelo razočarana. Nekega popoldneva sva se odločila, da se s plaže zgodaj vrneva domov in zadovoljiva svoje potrebe. Nisva se še do konca slekla, pa sem že dobila sporočilo na mobitel od sestre: 'Kje si? Smo na poti domov.' To sporočilo je bilo kot bencin na ogenj. Vedela sva, da imava le pet minut, a nama je bilo vseeno. Sploh nisem vedela, da lahko tako hitro dosežem orgazem," je prijetno presenečena 25-letna Tatjana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta