(FOTO) Bila je ena najbolj ljubkih filmskih zvezdnic. Šokirani boste, kako je videti danes

D.Ži
04.04.2022 10:00

Težka leta so za Amando Bynes. Bremena slave ni znala dobro nositi, zabredla je v mamila in alkohol. Močno spremenila se je tudi njena podoba.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Čedna Amanda Bynes leta 2009. 
Profimedia

Igralka Amanda Bynes je zaslovela že kot deklica, njeno kariero so zaznamovale vloge v najstniških komedijah, a ji je življenje pod žarometi prineslo tudi številne težave.

Leta 2009. Veljala je za eno najbolj ljubkih televizijskih zvezdnic. 
Profimedia

Nekdanja otroška zvezdnica se že leta spogleduje z različnimi opiati in je bila večkrat na rehabilitacijski kliniki, slabe razvade in burno življenje pa so jo spravili v podobno situacijo kot nekoč Britney Spears.

Profimedia

Njene težave so se začele leta 2012, ko so jo aretirali zaradi vožnje pod vplivom opiatov. Leto pozneje so jo ujeli tudi pri kajenju marihuane v avli stavbe v New Yorku, kjer je živela, nato pa je na policiste iz 36. nadstropja vrgla stekleni bong, vodno pipo za kajenje marihuane.

Profimedia

Istega leta je povzročila požar pred tujo hišo. Sodišče je nato nad njo odredilo nadzor in skrbništvo.

Profimedia

Amanda je bila pod nadzorom kar devet let, svobodo pa so ji vrnili prejšnji mesec, potem ko je sodnik Roger L. Lund ocenil, da je spet sposobna skrbeti zase.

Profimedia

Za tem se je Amanda na svojem Instagramu pohvalila, da je končno svobodna kot ptica. Na svobodi pa so jo ta teden prvič ujeli paparaci. Zelo se je spremenila. O ljubki mladenki, ki je bila nekoč vzor najstnicam, ni več sledi, medtem si je 35-letnico omislila tudi kar nekaj novih tetovaž.

Profimedia

Z njo je bil zaročenec Paul Michael, ki ga je spoznala na enem svojih zadnjih zdravljenj, tesno ji je stal ob strani in ji pomagal, da je ostala na pravi poti. 

Profimedia

Amanda je bila stara komaj sedem let, ko je začela igrati, in že pri 13 letih je vodila svojo oddajo. Priznala je, da je bila medijska pozornost strašno stresna, zato se je zatekla v droge in alkohol. Iz primeža odvisnosti se je poskušala izvleči večkrat, uspelo naj bi ji šele v začetku lanskega leta, ko se je lotila študija modnega oblikovanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta