(VIDEO) Kraljica hladnokrvnosti: Voditeljici pred kamerami zazvonil telefon, njena reakcija je postala spletni hit

D.Ži
05.05.2022 10:45

Prava profesionalka. Prekaljena voditeljica je med vodenjem poročil elegantno rešila precej kočljivo situacijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbska novinarka Ivana Konstantinović je postala prava uspešnica na družbenih omrežjih, potem ko ji je med oddajo v živo zazvonil telefon. Hladnokrvno ga je potisnila pod mizo, pri čemer ni niti trznila z očesom ali prekinila z branjem novic. 

Med oddajo je novinarki televizije N1 Srbija začel zvoniti mobilni telefon, ki ga je imela položenega na mizi.  Ni se pustila zmesti. Ivana Konstantinović je kot prava profesionalka, ne da bi odmaknila pogled od kamere, z roko prijela mobilni telefon in ga dala pod mizo, zvok pa ji je nekako uspelo z eno potezo tudi utišati.

Ivana Konstantinović je nato še naprej hladnokrvno vodila poročila. Čeprav se ni pustila zmesti, pa mini spodrsljaj ni ostal neopažen. Posnetek oddaje se je razširil po Twitterju in postal prava uspešnica.

"Kraljica hladnokrvnosti tudi takrat, ko je najtežje," se glasi eden od tvitov. Voditeljica se je kmalu oglasila in videoposnetek delila na Twitterju ter nad njim zapisala: "Moj telefon je nenehno na tiho. Prav tako jaz."


Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta