(VIDEO) Kakšna eksplozija energije in seksapila! Srbskim evrovizijkam napovedujejo tudi zmago

D.Ži
21.05.2021 09:21
Kot neurje so skozi drugi evrovizijski polfinalni večer zavele atraktivne Srbkinje v črnih čipkastih opravah, ki jim nekateri celo napovedujejo zmago.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Kakšna eksplozija energije in seksapila! Kot tornado so skozi drugi evrovizijski polfinalni zavele članice srbske skupine Hurricane in krepko dvignile temperaturo v rotterdamski Ahoy areni. Nič manj vznemirjenja očitno ni bilo v dnevnih sobah po Evropi, saj so se Sanja Vučić, Ksenija Knežević in Ivana Nikolić uvrstile v sobotni finale. Srbija je tako edina država nekdanje Jugoslavije, ki ji je to uspelo. Slovenija, Hrvaška in Severna Makedonija so obtičale v prvem polfinalu. 

Skladbo "Loco Loco" so srbske zvezdnice pospremile z veliko ognjevitega, sicer ne vedno usklajenega plesa, in sprožile številne navdušene odzive na spletu. Ni malo tistih, ki menijo, da se bo Evrovizija 2022 vrnila v Beograd. Na stavnicah sicer zaenkrat kotirajo nekje na polovici, a se bodo v naslednjih urah zagotovo še povzpele. V glasbeno precej mlačnem drugem polfinalu je srbski nastop bil eden tistih, ki so gledalcem najbolj  ostali v spominu in zdi se, da je nova glasbena uspešnica, vsaj v našem delu Evrope, rojena.

epa

Že na vajah je bilo jasno, da bo nastop trojice Hurricane zelo seksapilen, saj so pevke oblečene v zelo izzivalna oblačila iz črne čipke s številnimi velikimi luknjami. Svojo čipko so sedaj pokazale vsej Evropi. Da gre za popolno dominacijo Srbije v polfinalu, da je publika bila v transu in da gre za tri bombe na odru, pišeta Blic in Kurir.

epa

Nekatere skupina spominja na Destiny's child. "Moj bog, Srbija je brutalna!" je eden od navdušenih komentarjev na spletu. Kako se bo ta hurikan razpletel, bo znano to soboto. 

epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta