Še ena uspešna dobrodelna akcija: Prek 4000 korakov za Janeza

Petra Lesjak Tušek Petra Lesjak Tušek
27.01.2023 10:00

Dobro se je iztekla dobrodelna akcija za malega Janeza, h kateri so pristopili tudi v fitnesu Herkul in pri kateri smo sodelovali tudi novinarji Večera

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jasmina Detela

Lepo se je iztekla še ena od dobrodelnih akcij, s katerimi s(m)o nabirali denar za dobro leto in pol starega Janeza iz Šentjanža pri Dravogradu, ki se je rodil z malignim tumorjem na hrbtenjači, zaradi česar skoraj ne čuti nog. V fitnesu Herkul na Prevaljah so na fitnes napravah šteli kilometre za Janezove korake - vsak kilometer je v končni izkupiček prinesel evro. Kolesar Vid Peršak je podaril svoj dres, ki so ga prodali na dražbi - skupaj s to prodajo se je nabralo kar 4360 evrov. Prispevali smo tudi koroški novinarji Večera, ki smo kolektivno sodelovali v akciji.

Dobrodelno Večerovo gibanje v fitnesu Herkul Prevalje 
Jasmina Detela

"Dokazali smo, da skupaj zmoremo veliko. Hvala vsem in vsakemu posebej, posameznikom, športnikom in podjetjem, ki ste prispevali po svojih najboljših močeh," sta poudarila Rok in Katarina Štaudeker, lastnika Herkula. "Hvala še enkrat za vašo srčnost in vaš velik prispevek k okrevanju našega junaka Janeza. Hvala vsem za vsak darovan kilometer," se je javno zahvalila Janezova mama Katja Epšek. Skupaj so za Janeza prek več akcij darovali skoraj 33 tisoč evrov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta