Brez izpita trčil v vozilo pri rdeči luči, pobeg preprečili udeleženci nesreče

A.L.
06.11.2018 11:23

Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

Včeraj okoli 15. ure so policiste Policijske uprave Ljubljana obvestili o prometni nesreči v Kamniku. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik osebnega vozila VW Passat zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v osebno vozilo, ki je bilo na mestu zaradi rdeče luči na semaforju. Po trčenju je vozilo, v kateri je bila voznica, odbilo naprej, kjer je trčilo še v drugo vozilo.
Povzročitelj nesreče je s kraja poskušal odpeljati, a so mu to preprečili udeleženci nesreče. V nesreči je udeležena voznica utrpela lažje poškodbe, zdravniško pomoč pa bo poiskala sama, so sporočili s policije, kjer so ugotovili tudi, da je povzročitelj vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in na kraju odklonil strokovni pregled.
Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper povzročitelja nesreče izveden ustrezen ukrep.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta